ASUS Monitor gaming LED VA TUF, 31.5", 4K UHD, Display Port, 1ms MPRT, 160Hz, HDR 10, FreeSync, Vesa, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.372,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 123.61 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VG32UQA1A

Garantie: 36L

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming LED VA TUF, 31.5", 4K UHD, Display Port, 1ms MPRT, 160Hz, HDR 10, FreeSync, Vesa, Negru de la ASUS

  • Monitor de gaming 4K (3840 x 2160) de 31,5 inchi cu overclock la o rata de reimprospatare de 160 Hz, conceput pentru jucatorii profesionisti si pentru un gameplay captivant
  • Tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) permite tehnologiilor ELMB si de rata de reimprospatare variabila sa functioneze simultan pentru a elimina ghosting-ul si tearing-ul, pentru imagini de gaming clare, cu rate de cadre ridicate
  • FreeSync Premium ofera o experienta de joc fara intreruperi si fara lacrimi prin activarea in mod implicit a VRR (rata de reimprospatare variabila)
  • Tehnologia High Dynamic Range (HDR) cu conformitate DisplayHDR™ 400 accepta formatul HDR-10 pentru a imbunatati zonele luminoase si intunecate
  • HDMI® 2.1 suporta jocuri native 4K 120 Hz fara subesantionare cromatica (4:4:4:4) pe PlayStation® 5 si Xbox seria X

 

Monitorul de gaming TUF Gaming VG32UQA1A 4K UHD de 31,5 inci, cu o rata de reimprospatare de 160 Hz, cu overclock foarte rapid, pentru jocuri. Combinatia sa inteligenta de tehnologii Display Stream Compression (DSC), ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) si AMD FreeSync™ Premium permite jocuri foarte fluide pe PC-uri. Jucatorii pe consola isi pot lua si ei doza, deoarece TUF Gaming VG32UQA1A suporta imagini de pana la 4K 120 Hz prin HDMI® 2.1 fara subsampling chroma. In plus, indeplineste standardele de conformitate DisplayHDR™ 400 si are o gama sRGB de 120% pentru a oferi culori si contrast exceptionale.

 

 

 

 

160HZ RATA DE REIMPROSPATARE (OC) SI 1MS (MPRT) TIMP DE RASPUNS

TUF Gaming VG32UQA1A ofera imagini uimitoare din toate unghiurile. Cu o rata de reimprospatare overclockata la 160Hz decimeaza lag-ul si motion blur-ul pentru a va oferi avantajul in jocurile de tip first person shooter, cursele, strategia in timp real si titlurile sportive. Aceasta rata de reimprospatare ultrarapida va permite sa jucati la cele mai inalte setari vizuale si va permite sa reactionati instantaneu la ceea ce apare pe ecran - astfel incat sa reusiti sa dati prima lovitura.

 

 

ADAPTIVE-SYNC

Tehnologia AMD FreeSync Premium, suportata prin porturile DP si HDMI, care ofera rate de reimprospatare variabile pentru o latenta redusa, fara balbaieli si fara lacrimi in timpul jocurilor.

 

 

GAMA DINAMICA RIDICATA

TUF Gaming VG32UQA1A profita de tehnologia HDR pentru a oferi culori mai vii si niveluri de contrast mai ridicate in comparatie cu monitoarele traditionale.

 

 

 

ELMB Sync* permite ca ELMB sa functioneze simultan cu tehnologia de sincronizare adaptiva pentru a elimina imaginile fantomatice si lacrimile, pentru jocuri extraordinar de clare si cu o rata de cadre ridicata.

 

 

 

OVERDRIVE VARIABIL

Tehnologia integrata ASUS Variable Overdrive permite ecranului sa isi modifice in mod dinamic setarea overdrive in functie de fluctuatiile ratei de cadre, asigurand rezultate optime pentru orice joc. Tu alegi cat de puternic doresti sa fie efectul general, apoi lasi monitorul sa se ocupe de asta.

 

 

 

CONECTIVITATE EXTINSA

O multitudine de optiuni de conectivitate, inclusiv HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 (DSC), asigura o compatibilitate larga cu o varietate de surse de intrare.

 

 

DESIGN ERGONOMIC

Cu un suport cu design ergonomic, ofera inclinare, astfel incat sa puteti gasi cu usurinta pozitia ideala de vizualizare. Ecranul este, de asemenea, compatibil VESA pentru montare pe perete.

 

 

 

COMENZI INTUITIVE

ASUS DisplayWidget Lite este un utilitar software care iti permite sa ajustezi usor si rapid setarile sau sa configurezi functii exclusive ASUS, cum ar fi Shadow Boost, ASUS GameVisual si altele.

 

 

SHADOW BOOST

Tehnologia ASUS Shadow Boost clarifica zonele intunecate ale jocului fara a supraexpune zonele mai luminoase, imbunatatind vizionarea generala si facilitand totodata reperarea inamicilor ascunsi in zonele intunecate ale hartii.

 

 

GAMEPLUS

Tasta de acces rapid GamePlus integrata, exclusiva ASUS, ofera imbunatatiri in timpul jocului, care va ajuta sa obtineti mai mult din joc. Aceasta functie este co-dezvoltata cu aportul jucatorilor profesionisti, permitandu-le acestora sa exerseze si sa isi imbunatateasca abilitatile de joc.

 

 

GAMEVISUAL

Tehnologia ASUS GameVisual dispune de sapte moduri de afisare prestabilite pentru a optimiza imaginea pentru diferite tipuri de continut. Aceasta caracteristica unica poate fi accesata cu usurinta printr-o tasta rapida sau prin meniul de setari al afisajului de pe ecran.

 

 

TEHNOLOGIE FLICKER FREE

Tehnologia Flicker-Free reduce palpairea pentru a minimiza oboseala ochilor, pentru un confort sporit atunci cand sunteti implicat in sesiuni lungi de jocuri.

 

 

 

LUMINA ALBASTRA SLABA

Tehnologia ASUS Low Blue Light reduce cantitatea de lumina albastra potential daunatoare emisa de ecran. Patru setari diferite ale filtrului sunt disponibile pentru a controla cantitatea de reducere a luminii albastre.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      31.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      450 cd/mp
    • Contrast
      2500:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 716 x 496 x 214 mm
      Fara suport: 716 x 427 x 55 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      160
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      2 x USB 3.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.