ASUS Monitor gaming LED IPS ROG Swift 38'', 4K UHD, Display Port, 1ms, 144Hz, FreeSync Premium Pro, G-Sync, Vesa, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.168,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 226.12 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PG38UQ

Garantie: 36L

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming LED IPS ROG Swift 38'', 4K UHD, Display Port, 1ms, 144Hz, FreeSync Premium Pro, G-Sync, Vesa, Negru de la ASUS

  • Monitor de gaming 4K UHD (3840 x 2160) de 38 inchi cu rata de reimprospatare de 144 Hz si Adaptive-Sync pentru imagini de gaming foarte fluide
  • Tehnologia ASUS Fast IPS permite un timp de raspuns de 1ms (GTG) pentru imagini de gaming clare, cu rate de cadre ridicate
  • Tehnologia High Dynamic Range (HDR) cu certificare DisplayHDR™ 600 si gama de culori profesionala DCI-P3 de 98% asigura un contrast si o performanta exceptionala a culorilor
  • HDMI® 2.1 suporta jocuri native 4K 120 Hz fara subesantionare cromatica (4:4:4:4) pe PlayStation® 5 si Xbox seria X
  • Optiuni de conectivitate extinse, inclusiv DisplayPort™ 1.4 cu compresie Display Stream Compression (DSC), HDMI® 2.1, hub USB si o mufa pentru trepied in partea superioara a monitorului
  • Compatibil cu NVIDIA G-SYNC si include tehnologia AMD FreeSync Premium Pro si VESA AdaptiveSync144Hz pentru a asigura imagini foarte fluide, fara lacrimi, cu latenta redusa

 

PRIMUL MONITOR DE GAMING HDMI 2.1 DE 38 INCH DIN LUME

ROG Swift PG38UQ este primul monitor de gaming HDMI® 2.1 de 38 inch din lume, care ofera imagini 4K UHD si un timp de raspuns GTG de 1 ms pentru jocuri ultrarapide pe un ecran mare. Cu ajutorul tehnologiei Display Stream Compression (DSC) si Adaptive-Sync, Swift PG38UQ permite jocuri 4K 120 Hz foarte fluide pe cele mai recente console prin HDMI 2.1. In plus, o gama de culori DCI-P3 de 98% si certificarea DisplayHDR™ 600 asigura culori realiste.

 

 

JOCURI ULTRARAPIDE CU HDMI 2.1

HDMI 2.1 permite o experienta de joc uluitoare pe cele mai recente console, oferind jucatorilor imagini 4K UHD native la rate de reimprospatare uimitoare de pana la 120 Hz fara subesantionare cromatica.

 

 

UN GAMEPLAY DE ULTIMA GENERATIE

Si mai bine pe PC, cu imagini de pana la 4K 144 Hz, atunci cand este echipat cu cele mai recente placi grafice. Tehnologia DSC suporta imagini 4K UHD printr-o singura conexiune DisplayPort 1.4 prin comprimarea si decomprimarea din mers a fiecarui cadru, fara pierderi de calitate a imaginii.

*Pentru a activa rezolutia 4K la 144 Hz cu DSC, este necesara o placa grafica NVIDIA® GeForce® seria RTX 20, AMD Radeon™ RX 5700 sau mai mare. Pentru informatii suplimentare despre activarea DSC, contactati producatorul placii dvs. grafice.

 

 

 

 

 

 

RATA DE REIMPROSPATARE ULTRARAPIDA DE 144HZ SI GTG DE 1MS

De la shooterele rapide de tip first-person shooter la strategia in timp real, jucati cele mai recente jocuri la cele mai inalte setari grafice, la o viteza de 144 de cadre pe secunda cu un timp de raspuns de 1ms GTG.

   

TEHNOLOGIE ADAPTIVE-SYNC PENTRU UN JOC FLUID

Certificata cu tehnologia G-Sync compatibila si FreeSync Premium, asigurati-va ca ROG Swift PG38UQ ofera efecte vizuale foarte fluide si cu latenta redusa.

   

GAMA DINAMICA INALTA (HDR) CU CULORI EXCEPTIONALE

O gama de culori DCI-P3 de 98% si un contrast de culoare remarcabil asigura faptul ca monitorul indeplineste standardele de certificare DisplayHDR 600. Experimentati culori reale, impreuna cu cele mai luminoase alburi si cele mai intunecate nuante de negru.

   

ASUS DYNAMIC SHADOW BOOST

Aceasta tehnologie clarifica automat zonele intunecate ale imaginii fara a modifica alte zone. Aceasta faciliteaza depistarea inamicilor ascunsi in zonele intunecate ale hartii si imbunatateste experienta generala de vizionare.

   

SINCRONIZARE EXTREME LOW MOTION BLUR (ELMB)

Cu ELMB Sync, tehnologia low-motion-blur si sincronizarea adaptiva pot fi activate simultan pentru a elimina imaginile fantomatice si lacrimile pentru jocuri foarte clare, cu o rata mare de cadre.

   

GAMEVISUAL

ASUS GameVisual va ofera sapte moduri de afisare prestabilite si un mod de utilizare adaptat pentru a se potrivi diferitelor tipuri de continut.

   

GAMEPLUS

Tasta de acces rapid GamePlus integrata, exclusiva ASUS, ofera imbunatatiri in timpul jocului, care va ajuta sa obtineti mai mult din joc. Aceasta functie este co-dezvoltata cu aportul jucatorilor profesionisti, permitandu-le acestora sa exerseze si sa isi imbunatateasca abilitatile de joc.

 

TEHNOLOGIE CU LUMINA ALBASTRA ULTRA-REDUSA

Cu filtre ASUS Ultra-low Blue Light certificate de TÜV Rheinland pentru a proteja ochii si a preveni oboseala cauzata de lumina albastra daunatoare.

 

 

TEHNOLOGIE FLICKER-FREE

Tehnologia Flicker-Free reduce palpairea pentru a minimiza oboseala ochilor, pentru un confort sporit atunci cand sunteti implicat in sesiuni lungi de jocuri.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      38
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      600 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 861 x 584 x 255 mm
      Fara suport: 861 x 522 x 48 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      4 x USB 3.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.