Monitor gaming OLED Asus ROG Swift 41.5'', 4K UHD, Display Port, 0.1ms, 138Hz, HDR 10, G-Sync compatibil, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.625,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 279.51 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PG42UQ

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor gaming OLED Asus ROG Swift 41.5'', 4K UHD, Display Port, 0.1ms, 138Hz, HDR 10, G-Sync compatibil, Negru de la ASUS

 
 

ROG Swift OLED PG42UQ

 

 

PRIMUL MONITOR DE JOC OLED DE 42” DIN LUME

ROG Swift OLED PG42UQ este un monitor de gaming OLED 4K de 41,5 inchi care dispune de o acoperire cu microtextura antireflex pentru a reduce reflexiile, astfel incat sa puteti vedea culorile mai precise pe ecran. Rata sa de reimprospatare super-rapida de 138 Hz (overclockat) si timpul de raspuns fulgerator de 0,1 ms asigura un joc incredibil de captivant la o scara mai mare. In plus, o gama de culori DCI-P3 de 98%, culoarea adevarata pe 10 biti si Delta E < 2 asigura culori realiste si cele mai inchise nuante de negru posibil.

 
 
 

ELEMENTE VIZUALE DETALIATE SI TEXT CLAR PROIECTE

Monitoarele de gaming ROG Swift OLED au cea mai recenta generatie de panouri OLED concepute pentru o eficienta si luminozitate mai mari. Aspectul sub-pixel ofera imagini foarte detaliate si text clar definit, imbunatatind experienta de vizionare.

 

 
 

CULORI ULTRA-REALISTE

Monitorul pentru jocuri PG42UQ ofera o adancime de culoare reala de 10 biti si o gama de culori DCI-P3 de 98% pentru un realism de neegalat. Toate monitoarele sunt pre-calibrate la Delta E < 2 pentru a asigura cea mai buna reproducere a culorilor pe un panou OLED stralucitor.

 

CELE MAI PROFUND NEGRI SI O MARE LUMINARE PERCEPTA

Tehnologia OLED a lui PG42UQ produce cele mai profunde negru si culori vii la orice nivel de luminozitate. Detaliile din joc sunt extrem de clare si pot fi vazute chiar si in cele mai intunecate scene.

 

TIMP DE RASPUNS RAPID PENTRU UN AFISAJ VIZUAL LINID

Cu un timp de raspuns ultra-rapid de 0,1 ms, PG42UQ reda fara probleme scenele rapide de actiune si asigura un joc cu latenta scazuta. De asemenea, spectatorii se pot bucura de beneficii subtile, cum ar fi derularea textului fara neclaritati.

 
 

REPUBLICA JUCATORILOR

FINUL DE RACIRE UNIC

DESIGN DE RACIRE INTELIGENT PENTRU TEMPERATURA CU 8% SCATA*

Radiatorul unic din PG42UQ ofera o suprafata mai mare pentru schimbul de caldura, oferind performante de racire mai eficiente, chiar si in timpul sesiunilor lungi de joc.Temperaturile mai scazute permit o performanta OLED mai buna, cu o probabilitate mai mica de lipire a imaginii. Acest sistem robust, fara ventilator functioneaza silentios pentru a minimiza distragerile.

 

*Comparativ cu monitoarele ROG fara radiatoare.

 
 

CONSOLA SI JOCURI PENTRU PC NEXT-GEN

LA SCARA MAI MARE

Cufundati-va in cele mai recente titluri de jocuri de pe computer si consola, cu o rata de reimprospatare super lina de 138 Hz (overclockat) pe un ecran urias 4K de 41,5 inchi. PG42UQ utilizeaza tehnologia Display Stream Compression (DSC) si HDMI 2.1 cu latime de banda completa de 48 Gbps pentru imagini uimitoare.

 

 
 

OPORTUNITATI BOGATE DE COMUNICARE

PG42UQ are o varietate de optiuni de conectivitate pentru a se potrivi oricarei configuratii de joc sau de streaming. Include conectori HDMI 2.1 si 2.0 si DisplayPort 1.4 (DSC) pe spate pentru conectarea la diferite dispozitive. Un port USB si o priza pentru trepied in partea de sus a monitorului faciliteaza montarea camerei. In cele din urma, exista chiar si o mufa pentru casti in partea de jos a afisajului.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      41.5
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      0.1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      450 cd/m²
    • Contrast
      135.000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 932 x 611 x 255 mm
      Fara suport: 932 x 552 x 37 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      138
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      4 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      4 x USB 3.2 (1 upstream, 3 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.