Monitor LED ASUS Gaming TUF VG34VQL3A Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 180 Hz HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.982,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 109.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VG34VQL3A

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS Gaming TUF VG34VQL3A Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 180 Hz HDR FreeSync Premium Pro de la ASUS

 

TUF Gaming VG34VQL3A este un monitor de gaming curbat Ultra Wide QHD (3440 x 1440) 1500R de 34 de inchi, cu o rata de reimprospatare de 180 Hz si timp de raspuns GTG de 1 ms pentru un joc extrem de captivant. ASUS Extreme Low Motion Blur si AMD FreeSync™ Premium Pro permit jocuri de calitate. In plus, dispune si de tehnologia DisplayHDR 400, care accepta formatul HDR10 si acopera o gama de culori sRGB de 125% pentru un contrast excelent si culori realiste.

 

 

RATA DE REIMPROSPATARE DE 180 HZ SI TIMP DE RASPUNS DE 1 MS (GTG).

 

TUF Gaming VG34VQL3A ofera imagini uimitoare din toate unghiurile cu o curbura de 1500R care asigura ca fiecare punct este echidistant fata de ochii tai. Cu o rata de reimprospatare de 180 Hz, decimeaza decalajul si estomparea miscarii pentru a va oferi avantaj in shooter-urile la persoana intai, curse, strategie in timp real si titluri sportive. Aceasta rata de reimprospatare ultrarapida va permite sa jucati la cele mai inalte setari vizuale si va permite sa reactionati instantaneu la ceea ce este pe ecran, astfel incat sa primiti prima lovitura.

   
   

ADAPTIVE-SYNC

 

Tehnologia AMD FreeSync Premium Pro acceptata prin porturile DP si HDMI care ofera rate de reimprospatare variabile pentru o latenta scazuta, fara balbaiala si fara rupere in timpul jocului.

   
   

INTERVAL DINAMIC RIDICAT

 

TUF Gaming VG34VQL3A profita de tehnologia HDR pentru a oferi culori mai vii si niveluri de contrast mai ridicate in comparatie cu monitoarele traditionale.

   
   

INCETOSARE EXTREM DE SCAZUTA LA MISCARE (ELMB)

 

Tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) ofera un timp de raspuns MPRT de 1 ms pentru a elimina petele si estomparea miscarii. Face ca obiectele in miscare sa para si mai clare, astfel incat jocul este mai fluid si mai receptiv.

   
   

OVERDRIVE VARIABILA

 

Tehnologia integrata ASUS Variable Overdrive permite afisajului sa-si modifice in mod dinamic setarea de overdrive pe masura ce ratele cadrelor fluctueaza, asigurand rezultate optime pentru orice joc. Alegeti cat de puternic doriti sa fie efectul general, apoi lasati monitorul sa-l ia de acolo.

   
   

CONTROALE INTUITIVE

 

Software-ul DisplayWidget Center a modernizat interfata cu utilizatorul, astfel incat utilizatorii sa poata schimba cu usurinta setarile monitorului prin intermediul unui mouse - astfel incat nu este nevoie sa accesati meniul OSD.

   
   

UMBRA BOOST

 

Tehnologia ASUS Shadow Boost clarifica zonele intunecate ale jocului fara a supraexpune zonele mai luminoase, imbunatatind vizualizarea generala, in timp ce faciliteaza identificarea inamicilor ascunsi in zonele intunecate ale hartii.

   
   

GAMEPLUS

 

Tasta rapida integrata GamePlus, exclusiva pentru ASUS, ofera imbunatatiri in joc care va ajuta sa profitati mai mult de joc. Aceasta functie este dezvoltata in comun cu contributia jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

   
   

EXTENSIVE CONNECTIVITY

 

O multitudine de optiuni de conectivitate, inclusiv doua HDMI 2.0, plus DisplayPort™ 1.4, USB HUB asigura compatibilitate larga cu o varietate de surse de intrare.

   
   

DESIGN ERGONOMIC

 

Cu un suport proiectat ergonomic, ofera ajustari de inclinare, rotire si inaltime, astfel incat sa puteti gasi cu usurinta pozitia ideala de vizualizare. Display-ul este, de asemenea, compatibil VESA pentru montare pe perete.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/mp
    • Contrast
      4000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 808 x 411-541 x 250 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      180 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      2 x Display Port
      1 x Jack
      3 x USB 3.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.