Monitor LED ASUS VY249HF-W 23.8 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
628,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VY249HF-W

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ASUS VY249HF-W 23.8 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz de la ASUS

Intr-un mod sanatos

 
ASUS VY249HF-W MONITOR DE INGRIJIREA OCHILOR
 

Monitorul ASUS VY249HF-W Eye Care Gaming este proiectat avand in vedere sanatatea dumneavoastra. Dispune de tehnologia ASUS Eye Care Plus, un tratament antibacterian brevetat de lunga durata pe rame si taste rapide si un panou avansat IPS FHD care ofera imagini exceptionale. Ideala pentru e-learning, munca sau divertisment, combinatia dintre rata de reimprospatare de 100 Hz si tehnologia Adaptive-Sync va asigura ca aveti o experienta vizuala constanta cu orice continut.

 

Experienta de vizionare lina cu functia Smooth Motion de 100 Hz

 

Ofera o animatie mai fluida pentru videoclipuri, jocuri ocazionale si munca de zi cu zi, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta mai fluida decat oricand.

 
 

Tehnologie de panou IPS pentru 16,7 milioane de culori impresionante

 

Panoul IPS de 23,8 inchi FHD (1920 x 1080) ofera o paleta de culori de 16,7 milioane de culori, astfel incat fotografiile si videoclipurile sunt uimitor de detaliate si realiste. Panoul ofera, de asemenea, un unghi de vizualizare de 178°, astfel incat ofera o calitate excelenta a imaginii din aproape orice unghi.

 
Culori uimitoare cu tehnologia panoului IPS
 

Rata de reimprospatare de 100 Hz si tehnologia Adaptive-Sync pentru afisare lina

 

O rata de reimprospatare de 100 Hz si un timp de raspuns la imaginea in miscare (MPRT) de 1 ms ajuta la reducerea murdariei si neclaritatea miscarii, facand VY249HF-W perfect pentru jocurile cu ritm rapid care necesita reactii rapide la evenimentele de pe ecran. In plus, tehnologia Adaptive-Sync ajuta la eliminarea rupturii ecranului si a balbairii cadrului pentru jocuri ultra-line.

 
Rata de reimprospatare de 100 Hz si AMD FreeSync™ pentru imagini fluide
 

Tehnologia GamePlus exclusiva pentru ASUS

 

Cand vine vorba de design, ASUS are intotdeauna in minte clientii - tasta rapida GamePlus exclusiva ASUS, cu functii de cross-ship, temporizator, contor FPS si aliniere a afisajului pentru a oferi imbunatatiri in joc care va ajuta sa profitati mai mult de joc. Aceasta caracteristica a fost dezvoltata cu ajutorul jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

 
Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus
 

Filtru reglabil de lumina albastra ASUS

Vizualizati fotografii si videoclipuri

 

Filtrul de lumina albastra ASUS incorporat, certificat de TUV Rheinland, protejeaza ochii de lumina albastra daunatoare. Setarile sunt accesibile rapid prin meniul de pe ecran (OSD), iar un glisor intuitiv permite ajustarea usoara a nivelurilor de filtru la orice scenariu sau preferinta a utilizatorului.

 
 

Tratament antibacterian de lunga durata

Ramai curat, ramai sanatos

 

Cadrul si tastatura dispozitivului VY249HF-W sunt tratate cu un tratament antibacterian cu ioni de argint. Prevenind aderenta bacteriilor2 cu pana la 99,9%, mentine zonele cheie ale monitorului curate si igienice, reducand astfel raspandirea bacteriilor daunatoare.

 
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Alb
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1300:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 541 x 393 x 185 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.