Monitor LED DELL UltraSharp U2721DE 27 inch 8 ms Argintiu USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED DELL UltraSharp U2721DE 27 inch 8 ms Argintiu USB-C de la Dell

Conectivitate completa, productivitate maxima

Conectati-va la productivitate: experimentati o conexiune prin cablu extraordinara la reteaua dvs. Cu optiuni de conectivitate extinsa precum RJ45 si USB-C, monitorul dvs. serveste ca un hub de productivitate care ofera Ethernet si putere stabila - totul intr-o configuratie fara blocaje.

Management imbunatatit: Gestionarea monitorului dvs. este usoara cu trecerea adresei MAC, PXE Boot si Wake-on-LAN incorporate in mod convenabil. 

Puterea USB-C: Incarcati laptopul conectat cu o putere de pana la 65 W cu USB-C, un o singura solutie de cablu care transmite semnale de alimentare, date si video. Si cu functia Always On Power Delivery, laptopul va continua sa se incarce, chiar si atunci cand monitorul este oprit. De asemenea, USB-C economiseste pana la 72% din timpul de configurare al spatiului de lucru 2, reduce dezordinea cablurilor si permite tranzitii rapide de la birou.

Configurarea este simpla : experimentati o configuratie comoda cu mai multe monitoare cu Dell Express Daisy Chaining. Permite detectarea automata a celui de-al doilea afisaj, sarind pasul manual de modificare a setarilor OSD.
Vizualizari deosebite
Detalii impecabile: fiecare imagine prinde viata pe acest ecran de 27". Cu rezolutia QHD (2560x1440), veti obtine de 1,77 ori mai multe detalii decat Full HD.

Consistenta culorilor este standard: monitorul dvs. UltraSharp este calibrat din fabrica la o acoperire sRGB de 99% la o precizie de Delta-E mai mica de 2, pentru nuante precise chiar din cutie. In plus, cu o acoperire de 85% a spatiului de culori DCI-P3, veti vedea imagini si videoclipuri intr-o gama si mai larga de culori.

Intotdeauna cea mai buna vizualizare: Consultati culori constante si vibrante intr-un unghi larg de vizualizare activat de tehnologia Switching In-Plane (IPS).

Design inovator

Eliberati spatiul de birou: optimizati-va spatiul de lucru cu un monitor elegant, cu un profil subtire de panou, o baza compacta si un slot de gestionare a cablurilor care poate ascunde taietorul de cablu de la vedere. In plus, 2 porturi USB in aval (unul cu incarcare de alimentare) plasat si disponibil in mod convenabil in partea laterala a monitorului, ceea ce va ajuta sa va conectati si sa incarcati periferice fara efort.

Extindeti-va eficienta: designul InfinityEdge, fara margini, va permite sa va bucurati de o vedere perfecta a continutului dvs. pe mai multe monitoare. Si, cu monitoare duale, iti poti creste productivitatea cu pana la 21%.

Ajustati-va confortul:Rotiti, inclinati, rotiti si reglati inaltimea monitorului pentru o configuratie confortabila toata ziua. Designul nostru imbunatatit, cu balamala pe lina, face mai usor sa se ajusteze pastrand inaltator in acelasi loc.

Usor pentru ochi: acest monitor TUV 3 Certified are un ecran fara licarire cu ComfortView, o caracteristica care reduce emisiile nocive de lumina albastra. Este conceput pentru a optimiza confortul ochilor chiar si pe o perioada lunga de timp.



Manager Dell Display imbunatatit
Productiv la fiecare nivel: Functia de aranjare simpla a Managerului de afisare Dell (DDM) va permite sa va planificati rapid si sa vizualizati aplicatiile una langa alta pe unul sau mai multe ecrane conectate pentru eficienta multitasking. Si cu DDM imbunatatit, veti obtine si mai multe machete presetate.

Tranzitii fara probleme: functia de restaurare automata aminteste locul in care ati parasit, astfel incat aplicatiile vor reveni la locul unde le-ati lasat, chiar si dupa ce ati deconectat-o.

Cheia comoditatii: tastele de comanda rapida va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de gestionare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai repede.

Mai multe modalitati de gestionare: Rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile de monitorizare, precum si sa configureze mai multe monitoare simultan printr-o singura configurare.


Optiuni de conectare
Porturi si sloturi:
1. port de curent alternativ | 2. Port HDMI | 3. Port DP (in) | 4. USB-C / DisplayPort | 5. Port DP (iesit) | 6. Port USB in aval | 7. Port de iesire a liniei audio 4 | 8. Port USB in aval 5 | 9. Conector RJ-45 | 10. Blocarea suportului | 11. Porturi USB in aval 5


Cabluri incluse:
cablu de alimentare | Cablu USB-C (C pana la C) | Cablul DP la DP

Pacea sufleteasca, garantata
Produsele noastre sunt concepute cu grija si precizie, astfel incat sa va garanteze suport si liniste sufleteasca.

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Home & Office
Putere consumata 33.2 W
Standarde EnergyStar, EPEAT, TCO, RoHS
Culoare Negru
Greutate 7.55 Kg
Lungime 180 mm
Latime 612.2 mm
Inaltime 390.2 mm; 520.2 mm


AFISARE

Diagonala 27 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie WQHD
Rezolutie optima 2560 x 1440
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Tip suprafata display Anti glare, 3H Hard Coating
Luminozitate 350 cd/m²
Timp de raspuns 8 ms for NORMAL mode; 5 ms for FAST mode
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1000 : 1
Dimensiune punct 0.233 mm
Numar culori 16.7 Milioane


CONECTIVITATE

Porturi video 1 x HDMI, 2 x Display port
Porturi audio 1 x jack 3.5 mmm
Data ports 1 x USB Type-C, 4 x USB 3.0, 1 x RJ-45


FACILITATI

Functii speciale Cable management
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Tehnologii ComfortView, Flicker Free


ERGONOMIE

Rotire -45 - 45 °
Inclinare -5 / +21 °
Pivotare Da
Inaltime ajustabila 130 mm

Vezi mai mult

  • Display

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.