Monitor LED DELL U3421WE Curbat 34 inch 8 ms Negru USB-C 60 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Monitor LED DELL U3421WE Curbat 34 inch 8 ms Negru USB-C 60 Hz de la Dell

 

DELL UltraSharp U3421WE Curbat 34 inch 8 ms Negru USB-C 60 Hz

 

Productivitatea nu a aratat niciodata atat de bine

Productivitate imersiva: vedeti mai multe si obtineti mai multe pe acest ecran curbat WQHD ultrawide de 34 inch (3440 x 1440). Cu un spatiu mai larg pe ecran, puteti efectua mai multe sarcini in mod eficient - fara a fi nevoie de o configurare a monitorului dublu.

Experienta cuprinzatoare: curbura ecranului 1900R creeaza un camp vizual mai larg, minimizeaza reflexia si ofera o focalizare vizuala aproape uniforma, pentru o experienta vizuala mai confortabila pe perioade lungi de vizionare. In plus, boxele duble incorporate de 5 W ofera un sunet excelent.

Focalizare de neegalat: obtineti o adancime, o latime incredibila si o vizualizare care va ajuta sa va concentrati asupra muncii. Cu tehnologia IPS, va puteti astepta la o culoare consistenta si la o calitate a imaginii pe un unghi larg de vizualizare de 178°. 

Acoperire imbunatatita a culorilor

Culori vibrante consistente: vedeti imagini uimitoare in culori reale, cu o adancime de culoare incredibila de 1,07 miliarde de culori si acoperire larga a culorilor standardelor din industrie, inclusiv 99% sRGB, 99% Rec. 709 si 95% acoperire color DCI-P3. Cu o acoperire de 95% a spatiului de culoare DCI-P3 (care ofera de obicei cu aproape 25% mai multa acoperire decat sRGB), DCI-P3 devine rapid standardul de culoare pentru crearea si vizualizarea continutului.

Culoare precisa, de la prima pornire: monitorul dvs. este calibrat din fabrica la 99% sRGB la o precizie de Delta-E mai mica de 2 pentru culori corecte chiar de la inceput.

Centrul dvs. de productivitate

Conectati-va la productivitate: cu optiuni precum RJ45 si USB-C, monitorul dvs. serveste ca un hub de productivitate care ofera Ethernet stabil si o putere de pana la 90W - totul intr-o configurare fara probleme.

Conectivitate extinsa: Conectati-va cu usurinta la o varietate de dispozitive cu optiuni extinse de conectivitate, inclusiv DP1.4, HDMI, USB-C si USB de mare viteza 5Gbps. In plus, porturile de acces rapid amplasate convenabil in partea din fata permit conectarea rapida la periferice si incarcarea telefoanelor mobile (incarcare de pana la 15 W prin USB-C).

Gestionare imbunatatita: trecerea adreselor MAC, PXE Boot si Wake-on-LAN sunt incorporate convenabil.

Multitasking eficient: Conectati doua surse de PC la monitor. Functia noastra inteligenta Auto KVM detecteaza cele mai recente PC-uri conectate si comuta fara probleme comenzile. Vizualizati continutul din ambele surse ale computerului cu Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP) si utilizati functia KVM (tastatura, video si mouse) care controleaza ambele PC-uri cu o singura tastatura si mouse.

Reproiectare magistrala

Proiectat avand in vedere: Navigati in meniu si reglati setarile ecranului cu ajutorul controlului joystick usor de utilizat. In plus, marginile ultra-subtiri pe trei fete va permit sa va scufundati fara a va distrage atentia.

Frumusetea indeplineste functia: Creat cu un finisaj premium, argintiu platiniu, acest monitor elegant are o baza compacta si un design ascuns de gestionare a cablurilor care trece cablurile prin dispozitivul de ridicare a monitorului.

Confortul este esential: inclinati, rotiti si reglati inaltimea monitorului la maximum 150 mm, deoarece ar trebui sa va simtiti confortabil in timp ce lucrati.

Usor pentru ochi: Optimizati confortul ochilor cu un ecran fara palpaire si ComfortView, o caracteristica care reduce emisiile daunatoare de lumina albastra.

Dell Display Manager

Productiv la fiecare nivel: Easy Arrange va permite sa plasati cu usurinta mai multe aplicatii pe unul sau mai multe ecrane cu 38 de partitii de ferestre prestabilite si posibilitatea de a personaliza pana la cinci ferestre, oferindu-va abilitati multitasking imbunatatite.

Tranzitii fara probleme: functia de restaurare automata iti aminteste locul in care ai ramas, astfel incat aplicatiile sa revina la locul in care le-ai lasat, chiar si dupa ce ai deconectat-o.

Mai multe modalitati de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor permit managerilor IT sa capteze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitor, precum si sa configureze mai multe monitoare simultan printr-o singura configurare.

Cheia comoditatii: Tastele de comanda rapida va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de gestionare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai repede.

Gandire ecologica: pentru azi si maine

Standarde de mediu: Aceste monitoare indeplinesc cele mai noi standarde de reglementare si mediu, cum ar fi EnergyStar ® si TCO, si sunt inregistrate sub EPEAT.

Ambalaje ecologice: Pentru a reduce impactul productiei asupra mediului, acest monitor este livrat fara poliester, iar ambalajul este realizat din cel putin 75% carton reciclat.

Economisirea energiei: economisiti energie atunci cand monitorul dvs. nu este utilizat cu PowerNap, o caracteristica care estompeaza sau adorm monitorul atunci cand nu este utilizat.

Promovarea sustenabilitatii: Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe tot parcursul ciclului de viata al produsului.

Optiuni de conectivitate

1. Slot de blocare de securitate | 2. Conector de alimentare | 3. Port HDMI x 2 | 4. Caracteristica blocare stand | 5. DisplayPort | 6. Port USB-C in amonte | 7. Portul de iesire audio i | 8. Port USB in amonte | 9. USB de mare viteza 5Gbps (USB 3.2 Gen1) x 3 | 10. portul RJ45 | 11. USB de mare viteza 5Gbps (USB 3.2 Gen1) | 12. Port USB-C aval

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      8 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x RJ-45
      5x USB 3.0 (1 upstream, 4 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.