Dell Monitor Gaming Alienware AW2523HF, 25'', Full HD, IPS, Free Sync Premium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.779,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AW2523HF

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Gaming Alienware AW2523HF, 25'', Full HD, IPS, Free Sync Premium de la Dell

 

PERFORMANTA FULGERATOARE

Cu o rata de reimprospatare variabila de 360 Hz, lider in industrie, si un timp de raspuns GtG (Gray to Gray) de 0,5 ms*, veti avea parte de un joc incredibil de fluid, putand vizualiza grafica in miscare rapida cu o claritate incredibila, pentru un timp de reactie mai rapid in timpul jocului. Tehnologia AMD FreeSync™ Premium si certificarea VESA® AdaptiveSync Display Certification va permit sa va bucurati de jocuri fara balbaieli, fara tearing si de o grafica clara, chiar si in timpul secventelor pline de actiune. Iar cu panoul Fast IPS, acoperirea culorilor sRGB 99% si suportul pentru redarea de continut HDR, aveti garantia unor culori consistente si vii pe un unghi larg de vizualizare pentru imagini captivante si realiste.

 

PROIECTAT PENTRU ESPORTS

 

BAZA HEXAGONALA

Pentru cei care aspira sa triumfe la cele mai inalte niveluri ale competitiei de jocuri, nu cautati mai departe. Baza complet noua a fost reproiectata dupa ce a ascultat feedback-ul oferit de jucatorii profesionisti. Rezultatul este designul nostru modernizat Legend 2.0, care prezinta acum o baza hexagonala pentru o amprenta optimizata si o miscare libera si usoara a mouse-ului si a tastaturii, pentru o configuratie ideala pentru esports.

   

CARLIG PENTRU CASTI

Noul cuier retractabil integrat pentru casti va tine castile de pe birou si le tine la distanta atunci cand nu le folositi.

   

CONSTRUIT PENTRU SESIUNI DE JOCURI MARATON

ComfortView este o solutie software certificata de TÜV Rhienland, care optimizeaza confortul ochilor prin reducerea emisiei de lumina albastra pentru ore lungi de vizionare confortabila. Pentru un confort personalizat, suportul complet reglabil cu markeri de inaltime dispune de reglaje de rotire, pivotare, inaltime si inclinare.

   

OPTIMIZATI EXPERIENTA DE JOC

Un aspect OSD reinnoit cu joystick centralizat permite o navigare usoara a setarilor si functiilor monitorului. Printre aceste caracteristici se numara si noul AlienVision - patru suprapuneri personalizate bazate pe hardware, concepute pentru a va imbunatati experienta vizuala in timp real, pe baza jocului real.

Viziune nocturna

- Contribuie la cresterea vizibilitatii prin imbunatatirea atat a claritatii, cat si a contrastului in timpul scenelor intunecate din jocuri.

Viziune clara

- Imbunatateste acuitatea si claritatea prin eliminarea elementelor obstructive precum fumul, ceata sau ceata.

Viziune cromatica

- Aplica o harta termica in joc pe baza unei palete termice.

Crosshair

- Afiseaza un crosshair care ajuta la tintirea in joc, fiind "mereu vizibil", ceea ce faciliteaza atingerea tintei de fiecare data. 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      25
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16 : 9
    • Timp de raspuns
      1 ms (GtG)
      0.5ms (Gray to Gray, Min)
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.