Monitor USB-C HUB LED Dell 23.8'' Full HD, HDMI, Display Port, USB-C, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.699,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 62.28 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

P2424HT

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor USB-C HUB LED Dell 23.8'' Full HD, HDMI, Display Port, USB-C, USB de la Dell

Connect. Get set. Go.

Incepeti fluxul de lucru cu primul monitor tactil de 23,8 inchi din lume cu conectivitate RJ45.

 

 

 

Tap. Swipe. Pinch.

Experimentati o productivitate fara intreruperi chiar la indemana dvs. cu functia tactila de la margine la margine, cu pana la 10 puncte de atingere. Adnotati documentele cu usurinta si navigati usor cu miscari simple de atingere, glisare, alunecare si ciupire, care par naturale si intuitive.

   

Plug. Connect. Sync.

Acest monitor ofera conectivitate USB-C® cu un singur cablu (livrare de energie de pana la 90 W), Ethernet RJ45 si Wake-on-LAN, astfel incat sa aveti tot ce va trebuie intr-o configuratie fara dezordine.

Porturile USB cu acces rapid sunt usor de accesat, va permit sa va conectati rapid accesoriile si pot fi acoperite pentru a pastra un aspect elegant atunci cand nu sunt utilizate.

Functia PowerSync va trezeste si porneste laptopul, astfel incat sa puteti fi productiv imediat.

 
Inclinare. Pivotare.

Acum puteti avea confort si comoditate maxima datorita suportului articulat robust. Acesta se inclina, pivoteaza, se inclina si se ridica cu usurinta (pana la 110 mm) fara a interfera cu fluxul de cabluri. Acest monitor este durabil si are pernute pe marginea inferioara pentru a va proteja impotriva loviturilor.

 

 

 

Vedeti cum ideile dvs. prind viata cu culori mereu vii datorita acoperirii sRGB de 99% si tehnologiei IPS (In-Plane Switching) care permite unghiuri largi de vizualizare.
   
Bucurati-va de un sunet clar si de o vizualizare practic de la o margine la alta cu ajutorul lunetei ultra-subtiri pe trei laturi, care are incorporat un difuzor de 3 W cu iesire de sus.
   
Usurati-va ochii cu acest monitor antireflex care este echipat cu ComfortView Plus, un ecran incorporat permanent cu lumina albastra redusa, care reduce emisiile de lumina albastra potential daunatoare fara a compromite culoarea.

 
 

 

Dell Display Manager imbunatatit

Gestionare usoara. Productivitate de nivel urmator.

Multitasking imbunatatit: Organizati-va ecranul cu Easy Arrange si salvati profiluri cu Easy Arrange Memory.

Implementare fara probleme: Gestionati-va flota de monitoare cu functii automate, cuprinzatoare si compatibile cu mai multe instrumente.

Personalizare convenabila: Accesati rapid caracteristicile si functiile preferate cu ajutorul lansatorului de meniuri si al tastelor rapide.

   

Gandire ecologica pentru astazi si pentru maine

Standarde de mediu: Acest monitor utilizeaza 85% plastic PCR (reciclabil dupa consum) in design si indeplineste cele mai recente standarde de mediu, cum ar fi ENERGYSTAR® si TCO Certified Edge, si este inregistrat EPEAT® Gold.

Ambalaj ecologic: Proiectate cu gandul la mediul inconjurator, monitoarele comerciale Dell sunt livrate in ambalaje din carton reciclabile in proportie de pana la 90%.

Conservarea energiei: Economisiti energie atunci cand monitorul dvs. nu este utilizat cu PowerNap, o functie care reduce intensitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este utilizat.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru/Argintiu
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 538 x 320 x 249 mm
      Fara suport: 538 x 320 x 53 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      3 x USB 3.1
      1 x RJ-45
      2 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.