Dell Monitor LED P3424WEB Curbat 34 inch UWQHD IPS 5 ms 60 Hz Webcam USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.835,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 140.59 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

P3424WEB

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED P3424WEB Curbat 34 inch UWQHD IPS 5 ms 60 Hz Webcam USB-C de la Dell

 

Colaborare fara efort

Camera web performanta: Fiti in centrul atentiei cu o camera web QHD 2K care are un impact puternic. Senzorul Sony STARVIS™ de mari dimensiuni, cu 29,5% mai mare decat modelul anterior, preia o cantitate substantiala de lumina pentru a va oferi o claritate si o imagine vibranta.

 

Aratati excelent in conditii de lumina slaba: Reducerea zgomotului temporal (3D) si spatial (2D) elimina automat neclaritatile de miscare si imaginile granulate in conditii de lumina slaba, in timp ce AI Auto Framing va mentine in mijlocul cadrului chiar si atunci cand va deplasati.

 

Tare si clar: Colaborati ca si cum ati fi acolo cu microfoane incorporate, cu anulare dubla a ecoului si difuzoare duble de 5 W, pozitionate strategic in partea de sus a monitorului pentru o experienta audio captivanta.

 

Interactiune securizata: Obturatorul manual al camerei web si butonul convenabil de dezactivare a microfonului de pe acest monitor certificat Zoom ajuta la asigurarea faptului ca comunicati doar ceea ce doriti sa impartasiti, cand doriti sa o faceti.

 

Conexiuni mai usoare: Lansati intalnirile Teams fara efort cu ajutorul controlului tactil cu acces rapid de pe acest monitor certificat pentru Microsoft Teams.

 

Colaborati pe o curba: Curbura crescuta a ecranului va imbunatateste campul vizual, reduce reflexiile si creeaza o focalizare vizuala aproape uniforma. Acest lucru reduce miscarea ochilor pe ecran, astfel incat puteti lucra confortabil pentru o perioada mai lunga de timp.

   

Acces fara intreruperi

Treceti rapid la lucru cu Dell Express Sign-in, care dispune de un senzor de proximitate care va detecteaza prezenta atunci cand sunteti aproape si utilizeaza Windows Hello™ pentru a va conecta automat. Cand va indepartati, sistemul se blocheaza pentru o securitate sporita.

   

Usor pentru ochi

Lucrati fara sa va obositi ochii cu ajutorul functiei ComfortView Plus incorporate, care reduce lumina albastra slaba fara a compromite culoarea.

   

Confortul este cheia

Inclinati, rotiti si reglati inaltimea monitorului dvs. pana la un maxim de 150 mm.

   

Centrul dvs. de productivitate

Conectati-va la productivitate: Cu optiuni de conectivitate prin cablu, precum RJ45 si USB-C®, monitorul dvs. ofera Ethernet, alimentare, audio si video fiabile, toate intr-o configuratie fara dezordine.

 

Puterea USB-C: Obtineti pana la 90 W de livrare de energie prin USB-C si incarcati-va laptopul (chiar si atunci cand monitorul este oprit) cu functia Always On Power Delivery. Aceasta solutie cu un singur cablu reduce, de asemenea, dezordinea cablurilor si transmite energie, date si audio - toate in acelasi timp.

 

Confort rapid: Conectati orice aveti nevoie si tineti-l la indemana cu cele doua porturi de acces rapid USB 5Gbps (USB 3.2 Gen1) de mare viteza. Exista chiar si spatiu pentru a va incarca telefonul mobil (incarcare cu o putere de pana la 15 W) cu ajutorul portului USB-C cu acces rapid.

 

Gestionabilitate imbunatatita: Gestionarea monitorului dvs. este usoara, avand incorporate in mod convenabil adresele MAC, PXE Boot si Wake-on-LAN.

 

Multitasking eficient: Conectati doua surse PC la monitor - functia noastra inteligenta Auto KVM detecteaza al doilea PC conectat si comuta fara probleme comenzile. KVM (tastatura, video si mouse) va permite sa controlati ambele PC-uri cu o singura tastatura si un singur mouse.

 

Efectuati conexiuni fara probleme: Vizualizati continutul de la ambele surse PC cu Picture-by-Picture (PbP) si Picture-in-Picture (PiP).

   

Gestionare usoara. Productivitate de nivel urmator.

Multitasking imbunatatit: Organizati-va ecranul cu Easy Arrange si salvati profiluri cu Easy Arrange Memory.

 

Navigare usoara: Impartasiti o singura tastatura, un singur mouse si un singur monitor intre mai multe PC-uri cu asistentul USB KVM. Treceti rapid de la un PC la altul cu ajutorul meniului de acces rapid sau al tastelor rapide.

 

Implementare fara probleme: Gestionati-va flota de monitoare cu functii automate, cuprinzatoare si compatibile cu mai multe instrumente.

 

Personalizare convenabila: Accesati rapid caracteristicile si functiile preferate cu ajutorul lansatorului de meniu si al tastelor rapide.

 

Ramaneti la zi: Primiti notificari automate ori de cate ori exista noi actualizari ale firmware-ului si software-ului monitorului.

   

Manager de periferice Dell

Proiectati modul in care va vad ei: Dell Peripheral Manager ofera o gama uimitoare de functii precum HDR, AI Auto Framing, diferite campuri de vizualizare si preselectii - permitandu-va sa personalizati cu usurinta setarile in functie de preferintele dumneavoastra.

   

Gandire ecologica. Pentru astazi si pentru maine.

Standarde de mediu: Monitorul Dell utilizeaza 85% plastic PCR (reciclabil dupa consum) in design, 90% aluminiu reciclat si indeplineste cele mai recente standarde de mediu, cum ar fi EnergyStar® si TCO Certified Edge, si este inregistrat EPEAT® Gold.

 

Ambalaj ecologic: Monitoarele Dell sunt livrate in cutii fabricate cu continut 100% regenerabil si, de asemenea, 100% reciclabile.

 

Conservarea energiei: Economisiti energie atunci cand monitorul dvs. nu este utilizat cu PowerNap, o functie care reduce intensitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este utilizat.

 

Sustenabilitate avansata: Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe tot parcursul ciclului de viata al produsului.

   
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      34
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 816 x 446 x 243 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      1 x RJ-45
      4 x USB 3.1 (1 upstream, 3 downstream)
      2 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.