Dell Monitor LED U2724DE 27 inch QHD IPS 5 ms 120 Hz Thunderbolt

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.369,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 86.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

U2724DE

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED U2724DE 27 inch QHD IPS 5 ms 120 Hz Thunderbolt de la Dell

Confort vizual de neegalat

Senzor de lumina ambientala: Un senzor de lumina ambientala incorporat optimizeaza inteligent luminozitatea si temperatura culorii in functie de mediul inconjurator.

 

ComfortView Plus imbunatatit:  Reduce emisiile daunatoare de lumina albastra la <35%, pentru confort pe tot parcursul zilei, fara a sacrifica acuratetea culorii.

 

O experienta vizuala mai fluida: o rata de reimprospatare de 120 Hz ofera mai putina palpaire, defilare mai fluida si miscare mai lina decat monitoarele de 60 Hz.

   

Lucrati vibrant

Calitate superioara a imaginii:  Acest monitor cu tehnologie de panou IPS Black are un negru mai intens si o precizie mai mare a nivelului de culoare gri, oferind un contrast exceptional (2000:1) intr-un unghi larg de vizualizare.

 

Culoare vie, realiste:  Bucurati-va de 1,07 miliarde de culori si de o acoperire larga a culorilor in toate standardele din industrie, inclusiv 98% DCI-P3, 98% Display P3, 100% sRGB si 100% BT.709. Obtineti precizie de calibrare a culorii Delta E < 2 (medie) (sRGB, BT.709, Display P3, DCI-P3).

   

Comoditate cu un singur cablu: Thunderbolt 4 transmite semnale de date si video la viteze de pana la 40 Gbps si ofera pana la 90 W de putere PC-ului dumneavoastra.

Conexiune stabila:  Activati Ethernet rapid cu viteze de pana la 2,5 GbE.

   

Atingeti productivitatea maxima:  conectati-va la doua surse de PC si Auto KVM va comuta fara probleme controalele la al doilea computer conectat. Utilizati caracteristicile KVM (tastatura, video si mouse) pentru a controla ambele PC-uri cu o singura tastatura si mouse.

 

Vedeti mai multe pe un singur ecran:  Vizualizati continut de la doua surse PC cu Picture-in-Picture (PiP) si Picture-by-Picture (PbP).

   
Extindeti-va conectivitatea:  conectati-va la mai mult cu DisplayPort 1.4, HDMI (HDCP 1.4) (suporta pana la QHD 2560 x 1440 120 Hz TMDS, VRR asa cum este specificat in HDMI 2.1), porturi USB-A si USB-C care ofera viteze de pana la 10 Gbps .
   
Conectati-va cu usurinta:  pur si simplu conectati accesoriile si dispozitivele cu un port USB-A cu acces rapid si un port USB-C care ofera pana la 15 W de putere.
   

Extindeti-va perspectiva

Experimentati o calitate fara compromisuri a imaginii prin conectarea in lant a doua monitoare.

   

Proiectat pentru confort

Potriviti-va stilului de lucru:  inclinati, rotiti, pivotati si reglati inaltimea monitorului pentru a va adapta.

Ramai concentrat pe munca ta:  ecranul nostru InfinityEdge ofera o experienta practic fara margini.

Lucreaza frumos:  un finisaj premium cu argintiu platina imbunatateste orice spatiu de lucru.

   

Gestionarea culorilor Dell

Culori personalizabile: calibrati cu usurinta culorile monitorului dvs. cu noul software Dell Color Management , cu certificare Calman Verified. Personalizat pentru dvs.: creati, stocati si gestionati profiluri ICC pe computerul dvs. in mod dinamic prin tabloul de bord software. Compatibilitate larga:  Software-ul Dell Color Management este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows si macOS ® .

   

Dell Display Manager

Gestionare usoara. Productivitate la nivelul urmator.

Multitasking imbunatatit:  organizati-va ecranul cu Easy Arrange si salvati profilurile cu Easy Arrange Memory.

 

Navigare usoara:  partajati o singura tastatura, mouse si monitor intre mai multe computere cu ajutorul asistentului USB KVM . Comutati rapid intre computere cu meniul de acces rapid sau tastele rapide.

 

Implementare lina:  gestionati-va flota de monitoare cu functii care sunt automate, cuprinzatoare si compatibile cu mai multe instrumente . Personalizare convenabila:  accesati rapid functiile si functiile preferate cu lansatorul de meniu si tastele rapide.

 

   

Gandire verde pentru azi si maine

Standarde de mediu:  Acest monitor foloseste 85% plastic PCR (reciclabil post-consum) si 90% aluminiu reciclat in design. Indeplineste cele mai recente standarde de mediu, cum ar fi EnergyStar® si TCO Certified Edge si este inregistrata EPEAT® Gold .  

 

Ambalare ecologica:  monitoarele Dell sunt livrate in cutii realizate cu continut 100% regenerabil, care este, de asemenea, 100% reciclabil .  

 

Economie de energie:  economisiti energie cu PowerNap , o functie care diminueaza sau pune monitorul in stare de adormire atunci cand nu este utilizat.  

 

Sustenabilitate avansata:  Dell Technologies se angajeaza sa reduca impactul asupra mediului pe parcursul ciclului de viata al produsului. 

   

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Alb/Argintiu
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/m²
    • Contrast
      2000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 612 x 386-536 x 192 mm
      Fara suport: 612 x 353 x 50 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      120 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      2 x Display Port
      1 x Jack
      4 x USB 3.2
      1 x RJ-45 2 x Thunderbolt

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.