Monitor LED Lenovo Gaming G24-20 23.8 inch FHD IPS 0.5 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
853,78 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

66CFGAC1EU

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Lenovo Gaming G24-20 23.8 inch FHD IPS 0.5 ms 165 Hz HDR FreeSync Premium de la Lenovo

Performanta captivanta. Gameplay captivant.

 

Ca jucator de e-sports, arsenalul tau de dispozitive trebuie sa fie puternic si echipat cu tehnologie superioara. Echipat pentru jocuri competitive, Lenovo G24-20 duce performanta in jocuri la urmatorul nivel. O dimensiune a ecranului de 23,8 inchi, ideala pentru sporturi electronice, cu afisaj NearEdgeless pe 3 laturi va permite sa va implicati in jocuri fara distractie. Abilitatile si reflexele dvs. sunt sustinute de o rata de reimprospatare super rapida de 144 Hz, overclock1 la 165 Hz impreuna cu 0,5 ms MPRT2 si tehnologia AMD FreeSync ™  Premium3 - pentru a va asigura ca nu exista tinte ratate din cauza latentei sau ruperii si balbairii ecranului. Nimic nu-ti scapa ochiului pe campul de lupta cu panoul de comutare in plan, gama de culori sRGB de 99% si luminozitatea de 350 de niti care ofera detalii minuscule si o performanta de afisare vie. In plus, obtineti mai mult control asupra monitorului dvs. G24-20 cu software-ul exclusiv Lenovo Artery4, care va permite sa modificati setarile de afisare pentru a va imbunatati jocul. Oferind o experienta imbogatitoare, monitorul de gaming Lenovo G24-20 reduce semnificativ intarzierile si incetinirile, permitand un joc extrem de fluid in fiecare cadru.

   

Afisati performanta care prinde viata

 

Competitiile acerbe impun jucatorilor sa-si identifice mai intai inamicii si sa-i doboare. Ecranul elegant de 23,8 inchi al modelului G24-20 cu rezolutie dinamica FHD 1920 x 1080 si panou de comutare in plan va tine in frunte cu imagini clare si vibrante. Utilizatorii pot profita de gama de culori sRGB de 99%, culoarea adevarata pe 8 biti si luminozitatea de 350 de niti care ofera culori vii. Imaginile uimitoare, realiste si realiste cu decodare HDR reproduc imaginile originale cu detalii precise, oferind jocuri captivante si experienta multimedia.

 

 

   

Dotat cu putere pentru un joc imbogatit

 

Latenta ar putea fi factorul determinant intre castigarea si pierderea unui joc. O rata de reimprospatare de 144 Hz cu posibila overclock la 165 Hz asigura afisarea mai multor cadre pe secunda, rezultand o iesire video mai rapida si mai fluida. Un MPRT2 uluitor de rapid de 0,5 ms elimina stria si fantoma. Tehnologia AMD Freesync ™  Premium3 reduce balbaiala si ruperea ecranului, astfel incat sa va bucurati de jocurile competitive si sa ramaneti cu un pas inainte.

   
   

Program extins de divertisment

 

G24-20 vine cu un design futurist, dar orientat spre utilizator, creat pentru jocuri. Este inalt si robust pe suportul de baza Vector V cu tema Wings of Victory, care adauga o strop de stil, oferind in acelasi timp o gama larga de ajustari de ridicare si inaltime pentru confort ergonomic. Acest afisaj vine cu tehnologia Low Blue Light si este certificat de TÜV Rheinland Eye Comfort, asigurand o efort minima a ochilor, indiferent daca vizionati un videoclip, rasfoiti pagini web, va rasfatati cu divertisment sau lucrati sau invatati de acasa. Software-ul Lenovo Artery4 ofera o experienta excelenta pentru utilizator, cu instrumente mai avansate si functii de asistent pentru jocuri.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      0.5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 540 x 494 x 235 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      165 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.