Monitor LED Lenovo ThinkVision P24q-30 23.8 inch QHD IPS 4 ms 60 Hz HDR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.029,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 37.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

63B4GAT6EU

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Lenovo ThinkVision P24q-30 23.8 inch QHD IPS 4 ms 60 Hz HDR de la Lenovo

Afisaj mai clar pentru o eficienta superioara.

Cu un design elegant si subtire pe 3 laturi NearEdgeless, afisajul de 23,8 inchi al monitorului ThinkVision P24q-30 va ofera o experienta pe ecran fara a va distrage atentia. Acest afisaj QHD ofera profesionistilor orientati spre detalii imagini, desene line si texte cu o claritate remarcabila. Acest monitor prezinta 99% sRGB cu acuratete a culorilor calibrate (Delta E mediu<2), deosebit de important atunci cand efectuati sarcini profesionale in care acuratetea culorilor este esentiala. Iar prin adaugarea suportului HDR10, obtineti o experienta vizuala realista, cu contraste dinamice si vii. Tehnologia Natural Low Blue Light a monitorului ThinkVision P24q-30 va protejeaza ochii de emisiile nocive de lumina albastra, pastrand in acelasi timp acuratetea culorilor.

 

Dezlantuiti eficienta fara limite.

Suportul pentru lant de lant al monitorului ThinkVision P24q-30 va imbunatateste experienta de vizualizare si capacitatile de multitasking, permitandu-va sa atasati ecrane suplimentare pentru a putea vizualiza mai multe informatii simultan. Personalizati setarile monitorului in functie de preferintele dvs. cu ajutorul meniului integrat pe ecran al Lenovo ThinkColour Software's1 care va permite sa comutati folosind mouse-ul pentru un confort maxim si o experienta de utilizare mai usoara. Un port USB Type-A dedicat in partea superioara permite suportul pentru camera web MC60 Monitor Webcam si bara de sunet MS30 Monitor Soundbar2 care ofera capabilitati de videoconferinta fara dezordinea firelor si a fiselor multiple.

 

Conceput pentru confort, angajat in durabilitate.

ThinkVision P24q-30 va permite sa reglati pozitia monitorului pentru o postura confortabila si relaxanta cu ajutorul functiilor extinse de ridicare, inclinare, pivotare si pivotare ale suportului ergonomic. Gestionarea cablurilor monitorului ThinkVision P24q-30 asigura un spatiu de lucru fara dezordine. Un suport flexibil pentru telefon va ajuta sa va pastrati telefonul chiar acolo unde il puteti vedea. Joystick-ul cu un singur buton al monitorului va permite sa personalizati convenabil setarile monitorului. ThinkVision P24q-30 este proiectat cu gandul la mediu si a livrat o perna din pasta de hartie reciclabila. In concluzie, monitorul ThinkVision P24q-30 este creat pentru a reduce dezordinea, facand mediul de lucru confortabil, eficient si durabil.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 540 x 504 x 200 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x Display Port
      5 x USB 3.2 (1 upstream, 4 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.