Monitor Touchscreen LG 23ET63V-W 23", 5 ms, white black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Touchscreen LG 23ET63V-W 23", 5 ms, white black de la LG

Monitor LED LG 23ET63V-W (23", 1920x1080, AH-IPS, Touch Screen, 5M:1, 5ms, 178/178, 250cd/m2, VGA/HDMI/USB) White-black

10 PUNCTE TACTILE 



Monitoarele LG Touch10 include noi ecrane care pot raspunde simultan la 10 puncte, ceea ce permite realizarea mai multor gesturi prin folosirea degetelor.



Experienta tactila excelenta

Monitorul dispune de suport ergonomic, permitand pozitionarea in diverse unghiuri pentru o experienta tactila excelenta. (doar ET63)
CULORI REALISTE 

Monitorul LG IPS aduce consistenta si reducerea modificarilor de culoare, ceea ce ofera culori impresionante, foarte apropiate de cele ale imaginii originale.
UNGHI LARG DE VIZUALIZARE 

Monitorul LG IPS va permite sa vizualizati imagini realiste fara modificari ale culorii, fie ca priviti stand in picioare sau asezat.
SCHIMBARI USOARE ALE CULORILOR 

Monitorul LG IPS permite vizionarea unor imagini clare prin schimbari usoare ale culorilor. Va puteti bucura de orice tip de continut, precum filme, puteti naviga pe internet si juca jocuri confortabil pentru un timp indelungat.


FULL HD

Rezolutia Full HD va ofera o calitate superioara a imaginii datorita acuratetii remarcabile a culorilor, constrastului vizual si claritatii.

MEGA RATA DE CONTRAST 

Tehnologia LG mega rata de contrast ofera o rata de contrast care imbunatateste luminozitatea imaginii si claritatea..


HDMI 

Semnal de inalta calitate cu ajutorul HDM

Noul monitor tactil LG IPS va permite sa va folositi cele 10 degete si sa gestionati in mod flexibil continutul de pe ecran. Pentru Windows 8 nu este nevoie de software, trebuie doar sa conectati monitorul la PC sau laptop si sa va bucurati de experienta tactila.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      23
    • Rezolutie
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      5.000.000:1
    • Iluminare
      250
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
      USB
    • Conectori
      VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.