Monitor LED MSI Gaming G2712 27 inch FHD IPS 1 ms 170 Hz FreeSync Premium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
854,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.33 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G2712

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED MSI Gaming G2712 27 inch FHD IPS 1 ms 170 Hz FreeSync Premium de la MSI

Monitor pentru jocuri MSI G2712, 27", FHD, IPS, 170 Hz, 1 ms, AMD Freesync, 2x HDMI, 1x DP, negru

 

G2712

 

Vizualizeaza-ti victoria cu monitorul pentru jocuri MSI G2712 Esports. Echipat cu un panou IPS de 1920x1080 cu o rata de reimprospatare de 170 Hz si timp de raspuns de 1 ms, G2712 va ofera avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a va invinge adversarii. Construit cu tehnologia AMD FreeSync Premium, G2712 poate coordona rata de reimprospatare a ecranului cu GPU-ul pentru jocuri ultra-line. Asigurati-va ca va puteti atinge tinta in cel mai bun mod cu cele mai noi tehnologii cu monitoare MSI Esports Gaming incorporate pentru jocuri competitive.

 

Imbunatatiti-va experienta de vizionare

 

Panou de calitate IPS, care nu provoaca distorsiuni ale imaginii si schimbare minima a culorii atunci cand este privit din unghiuri diferite. In plus, panoul de calitate IPS ofera imagini clare si optimizeaza instantaneu culoarea si luminozitatea ecranului, astfel incat sa te poti bucura cat mai mult de fiecare scena.

 

 

Rata de reimprospatare a imaginii de 170 Hz +

TIMP DE RASPUNS 1MS

 

Este echipat cu un panou IPS cu o rata de reimprospatare de 170 Hz si timp de raspuns de 1 ms, ceea ce este benefic in genurile de jocuri in schimbare rapida, cum ar fi FPS, vanator, simulatoare de curse, strategie in timp real si Esports. Aceste tipuri de jocuri necesita o miscare rapida si precisa, ceea ce va poate pune inaintea concurentei cu un monitor cu o rata de reimprospatare ridicata si timp de raspuns rapid.

 

 

CULOARE ADEVARATA

 

Monitorul MSI Esports Gaming are o acoperire mai mare a gamei de culori in comparatie cu monitoarele generale. Culorile si detaliile jocului arata mai realiste si mai rafinate pentru a imbunatati experienta de joc pana la extrem.

 

 

JOC USOR, FARA IMAGINE TREMURATA

 

Experienta ta de joc nu ar trebui sa fie o alegere intre un joc agitat sau balbait.Monitoarele pentru jocuri MSI ofera performante fluide, fara erori.

 

 

MARGINE LA MARGINE

 

Datorita cadrului super-ingust, bucurati-va de cea mai buna imersiune posibila in cele mai recente jocuri cu configuratia multi-monitor la 180 de grade. Bucurati-va de o mai buna continuitate intre ecrane in timp ce jucati, lucrati sau cand lucrati in general.

 

 

TEHNOLOGIE ANTI-FLASH

 

Ecranele monitoarelor generale clipesc de obicei de aproximativ 200 de ori pe secunda, ceea ce nu se observa cu ochiul liber, dar poate provoca oboseala in timp. Tehnologia MSI Anti-Flicker certificata de TUV Rheinland® asigura o experienta de vizionare foarte confortabila prin reducerea palpairii.

 

 

unghi larg de vizionare 178°

 

Cu un unghi larg de vizualizare, monitoarele pentru jocuri MSI va ofera mai multa libertate de a va pozitiona monitorul in configuratia dvs. fara a sacrifica o experienta optima de vizualizare. Culorile si detaliile raman clare in mai multe unghiuri in comparatie cu alte monitoare cu unghiuri de vizualizare mai mici.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27 inch
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/m²
    • Contrast
      1100:1 (normal)
      100.000.000:1 (dynamic)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 613 x 454 x 228 mm
      Fara suport: 613 x 368 x 45 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      170 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.