Monitor LED MSI Gaming MEG 342C Curbat 34 inch UWQHD QD-OLED 0.03 ms 175 Hz KVM USB-C HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.947,33 lei
Pret 36 Rate Optimo: 218.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MEG 342C QD OLED

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED MSI Gaming MEG 342C Curbat 34 inch UWQHD QD-OLED 0.03 ms 175 Hz KVM USB-C HDR FreeSync Premium Pro de la MSI

   

Tehnologia inovatoare.

Stratul albastru cu autoemisie intalneste stratul de pionierat Quantum Dot pentru o conversie excelenta a culorilor si un nivel de negru mai profund al afisajului.

Timpul de raspuns GtG de pana la 0,03 ms va ofera cea mai fluida experienta de joc Bucurati-va de jocul de nivel urmator cu QD-OLED.

   

Negrul Adevarat

Spre deosebire de afisajele LCD conventionale, QD-OLED poate obtine controlul nivelului de diminuare a pixelilor si va poate oferi scene de negru pur, fara nicio sangerare a luminii de fundal care se intampla in mod obisnuit pe monitorul LCD.

 

MEG 342C QD-OLED ofera un contrast extrem de ridicat si este certificat VESA DisplayHDR True Black 400.

 

Datorita diminuarii nivelului de pixeli, MEG 342C QD-OLED poate prezenta un contrast mai bun cu o performanta mai mare a culorii. Acurat, viu si real.

   

Cel mai rapid din toate timpurile

MEG 342C QD-OLED este echipat cu un panou QD-OLED cu rata de reimprospatare de 175 Hz care poate atinge un timp de raspuns rapid de 0,03 ms GtG.

 

Care are cele mai multe beneficii in genurile de jocuri cu miscare rapida, cum ar fi impuscaturi la persoana intai, luptatori, simulatoare de curse, strategie in timp real si sport.

 

Aceste tipuri de jocuri necesita miscari foarte rapide si precise, iar o rata de reimprospatare ultra-inalta si un monitor al timpului de raspuns rapid va vor pune inaintea concurentei.

   

Monitoarele MSI sunt optimizate pentru a produce o cantitate mai mica de lumina albastra afisata de monitor, astfel incat sa puteti juca perioade mai lungi de timp fara oboseala ochilor si sa sacrificeti calitatea imaginii.

 

   

Jocurile nu ar trebui sa fie o alegere intre un joc agitat sau cadre rupte. Cu monitorul pentru jocuri MEG 342C QD-OLED, exista o performanta fluida, fara artefacte. Bucurati-va de un joc fara rupere si fara balbaiala, cu suport suplimentar si pentru HDR.

 

Care are cele mai multe beneficii in genurile de jocuri cu miscare rapida, cum ar fi impuscaturi la persoana intai, luptatori, simulatoare de curse, strategie in timp real si sport.

   

Cu un design unic de acoperire a suprafetei panoului poate reduce in mod eficient nivelul de reflexie a stralucirii.

 

MEG 342C QD-OLED va ajuta sa va concentrati asupra jocului fara a fi distrus de stralucire. Cu mai putine straluciri enervante si mai putina pierdere de culoare. Te vei bucura mai mult de atmosfera pe care ti-o aduce jocul.

   

LUMEA, CHIAR IN FATA TA

 

Tehnologia Quantum Dot va permite sa experimentati imagini fascinante, pline de o gama uimitoare de peste un miliard de culori, fiecare upgrade la o claritate incredibila datorita procesorului nostru inteligent.

   

 

Luminozitate inteligenta

Monitorul are un senzor de lumina incorporat care detecteaza automat sursa de lumina a zonei inconjuratoare. Cu AI computing, luminozitatea ecranului va fi automat optimizata pentru luminozitate si temperatura de culoare in functie de iluminarea zonei inconjuratoare, mentinand o luminozitate stabila care face experienta de joc mai consistenta si confortabila.

 

 

   

Avantajele aplicatiei Gaming Intellignece

 

Cu aplicatia Gaming Intelligence este foarte usor sa configurati monitorul dvs. de jocuri. Nu trebuie sa utilizati butoanele de pe monitor si sa parcurgeti toate meniurile, doar sa utilizati tastatura si mouse-ul pentru a configura monitorul. Aplicatia va ofera chiar si optiuni de taste rapide, astfel incat sa puteti comuta cu usurinta setarile intre diferite jocuri.

 

   

KVM

Controlati mai multe dispozitive printr-un singur set de joystick, tastatura, mouse si monitor pentru jocuri MSI.

   

Actualizarea firmware-ului

MSI MEG 342C QD-OLED poate actualiza firmware-ul printr-un conector USB, care este simplu si usor de utilizat. Acest lucru permite utilizatorilor sa actualizeze singuri firmware-ul in orice moment, atunci cand cea mai recenta versiune este lansata de MSI. Acest lucru asigura ca ecranul este intotdeauna in cea mai buna stare optimizata.

   

Conexiune universala de tip C

Conexiune USB Type-C, permitandu-va sa va alimentati dispozitivele (pana la 65 W) si sa va conectati fara efort la orice dispozitiv.

   

MUFA USB

Pentru a activa porturi USB suplimentare si a permite mouse-ului sa fie disponibil pentru utilizare in aplicatia GAMING OSD, nu uitati sa conectati monitorul si computerul prin cablul USB pe care il gasiti in cutia de accesorii a produsului.

Bucurati-va de confortul de a avea porturi suplimentare si de reglarea intuitiva a setarilor monitorului cu mouse-ul.

 

 

   
  • Panou 1800R QD-OLED – Cu o calitate uimitoare a imaginii si timp de raspuns rapid;
  • Ecran ultrawide – rezolutie 3440 x 1440 care afiseaza mai multe detalii datorita rezolutiei UWQHD;
  • Cel mai rapid timp de raspuns GtG de 0,03 ms si o rata de reimprospatare de 175 Hz.;
  • QD Premium Color – Asigura ca culoarea respecta standardul pietei – Delta E≤2;
  • Design exclusiv de iluminare SpectrumBar MSI – Efect de sincronizare suprem a luminii RGB si accepta functia Mystic Light;
  • Vizual HDR incredibil – VESA DisplayHDR True Black 400;
  • Aplicatia Gaming Intelligence – Creati setarile de vizualizare perfecte pentru jocurile dvs;
  • MSI OLED Care – S-a redus riscul de lipire/ardere a imaginii OLED;
  • Raport de aspect auriu 21:9 – Suporta perfect multi-tasking cu functia PBP/PIP/KVM;
  • Finisajul de suprafata unic negru/auriu – arata stilul unic al jucatorului cu modelul elegant MEG.
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      0.03 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      1000 cd/m²
    • Contrast
      1.000.000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 814 x 375 x 293 mm
      Fara suport: 814 x 375 x 143 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      175 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      5 x USB 3.2 (1 upstream, 4 downstream)
      1 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.