Monitor LED MSI Gaming MAG 275CQRF-QD Curbat 27 inch QHD VA 1 ms 170 Hz USB-C KVM HDR FreeSync Premium

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.676,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 61.46 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MAG 275CQRF QD

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED MSI Gaming MAG 275CQRF-QD Curbat 27 inch QHD VA 1 ms 170 Hz USB-C KVM HDR FreeSync Premium de la MSI

 

 

Seria MAG lupta alaturi de gameri in cautarea onoarei.

Cu elemente de inspiratie militara adaugate in aceste produse de gaming, ele au renascut ca simbol al robustetii si durabilitatii.

 

 

 

 

SA VEZI FIECARE MOMENT LA CALITATE MAXIMA

Afisajul Rapid VA ofera jucatorilor un timp de raspuns GTG ultra-rapid de 1 ms, care va reduce semnificativ aparitia neclaritatii monitorului. Imaginea cristalina va va oferi cu siguranta un avantaj competitiv pentru decizii precise in jocurile cu miscare rapida.

   

170HZ RATA DE REIMPROSPATARE + 1 MS TIMP DE RASPUNS GTG 1 MS

Echipat cu o rata de reimprospatare de 170hz si un timp de raspuns de 1 ms GTG, panoul Rapid VA prezinta avantaje in genurile de jocuri cu miscare rapida, cum ar fi jocurile de tip first person shooter, luptele, simularile de curse, strategia in timp real si sporturile. Acest tip de jocuri necesita miscari rapide si precise, pe care un monitor cu rata de reimprospatare si timp de raspuns rapid va va pune in fata concurentei.

   

O VEDERE MAI LARGA, O LUPTA MAI BUNA

Monitorul pentru jocuri MAG275CQRF-QD dispune de un panou WOHD care accepta o rezolutie de pana la 2560x1440. Acest panou 16:9 permite jucatorilor sa examineze scene de joc mai mari in comparatie cu alte panouri FHD traditionale si ii plaseaza in fata altor concurenti.

   

JOCURI FLUIDE

Cu monitoarele de gaming din seria MSI Optix, nu trebuie sa fie asa. Obtineti o performanta fluida, artifact- free, la aproape orice framerate cu tehnologia AMD FreeSync™.

   

TEHNOLOGIE ANTI-FLICKER

In mod normal, afisajele monitoarelor generice au o rata de palpaire de aproximativ 200 de ori pe secunda, ceea ce este de neobservat cu ochiul liber, dar poate cauza oboseala in timp. Tehnologia MSI Anti-Flicker ofera o experienta de vizionare foarte confortabila prin reducerea cantitatii de palpaire.

   
   

REDUCEREA LUMINII ALBASTRE

Certificate de TÜV Rheinland ®, monitoarele MSI sunt optimizate pentru a produce o cantitate mai mica de lumina albastra afisata de monitor, astfel incat sa puteti juca pentru perioade mai lungi de timp fara a va obosi ochii.

 

 

 

 

 

AFISAJ CU PUNCTE CUANTICE

Viitorul culorii

O reproducere a culorilor la nivel de creatie de continut de 94% Adobe RGB si 96% DCI-P3 prin utilizarea unui strat de nanoparticule Quantum Dot proiectat in mod dinamic. Culorile captivante ale monitorului sunt proiectate in functie de nevoile pentru cele mai bune valori de culoare, imbogatind experienta de realism.

   

LUMEA, CHIAR IN FATA TA

Tehnologia Quantum Dot va permite sa experimentati imagini hipnotizante care explodeaza cu o gama orbitoare de peste un miliard de culori, fiecare dintre acestea fiind redimensionata la o claritate incredibila datorita procesorului nostru inteligent.

   

CULOARE ADEVARATA

Monitorul MSI Gaming are o acoperire mai mare a gamei de culori in comparatie cu monitoarele generale. Culorile si detaliile din timpul jocurilor vor arata mai realiste si mai rafinate, pentru a impinge imersiunea la limitele sale.

   

CEL MAI VIU AFISAJ

Monitorul de gaming MSI este echipat cu tehnologia HDR, care poate produce imagini cu mai multe detalii, o gama mai larga de culori si un aspect mai asemanator cu ceea ce vede ochiul uman in comparatie cu un monitor traditional. Suporta Windows 11 Auto HDR, va rugam sa verificati linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre Auto HDR si cum sa il activati.

 

 


PERSONALIZEAZA-TI PLATFORMA DE JOC

Cu MSI Mystic Light, luminile monitorului de gaming MSI ofera o lumina ambientala blanda, care poate fi usor sincronizata cu orice alt produs de gaming compatibil cu Mystic Light. Selectati oricare dintre culorile din paleta cu ajutorul smartphone-ului sau al aplicatiei Mystic Light pentru a va potrivi stilul sistemului dupa gustul dvs. Sau pur si simplu activati ecoul de gaming, lasand lumina din spate a monitorului sa danseze pe muzica pe care o redati pe calculator.

 

 

 

 

 

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      4000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 607 x 427 x 267 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      170 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      3 x USB 2.0 (1 upstream, 2 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.