Monitor LED MSI Gaming Optix MAG342CQR Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 144 Hz HDR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.760,54 lei
Pret 36 Rate Optimo: 64.53 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MAG342CQR

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED MSI Gaming Optix MAG342CQR Curbat 34 inch UWQHD VA 1 ms 144 Hz HDR de la MSI

Monitor pentru jocuri MSI Optix MAG342CQR UltraWide

 

Cucereste campul de lupta

Seria MAG a fost creata cu un control strict al calitatii si a fost conceputa ca un simbol al rezistentei si durabilitatii. Axata pe oferirea celei mai bune experiente de utilizare, seria MAG ofera un proces de instalare simplu si o interfata usor de utilizat, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru jucatorii de nivel de intrare.

Seria MSI MAG Samsun Curved

 

Vizualizati-va victoria cu monitorul MSI MAG342CQR Curved Gaming™. Echipat cu o rata de reimprospatare de 3440 x 1440, 144 Hz , panou cu timp de raspuns de 1 ms , MAG342CQR va ofera avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a va distruge adversarii . Cu Adaptive Sync, MAG342CQR sincronizeaza rata de reimprospatare a ecranului si GPU-ul pentru un joc fluid. Asigurati-va ca aveti un monitor MSI Curved Gaming ™ echipat cu cele mai noi tehnologii pentru jocuri competitive.

 

 

Rata de reimprospatare de 144 HZ + timp de raspuns de 1 ms

Monitoarele MSI Optix au o rata de reimprospatare de 144 HZ + timp de raspuns de 1 ms si un panou LED VA, care este cel mai potrivit pentru genuri de jocuri rapide si pline de actiune - cum ar fi FPS, jocuri competitive, de strategie in timp real etc. -, o poti experimenta in timpul Aceste genuri necesita un control rapid si precis, in care rata de actualizare exceptionala si timpul de raspuns va vor fi de mare ajutor. Cu monitorul, poti oricand sa treci inaintea adversarilor tai.
Monitorizati

 

Avantajele aplicatiei OSD pentru jocuri 2.0

Cu ajutorul aplicatiei OSD (afisare pe ecran) dezvoltata pentru utilizare in jocuri, iti poti configura monitorul extrem de usor. Nu trebuie sa va deranjati cu diferite butoane, puteti selecta setarile pur si simplu navigand. Prin intermediul aplicatiei, puteti seta si taste rapide pentru a va accesa functiile preferate in timpul jocului.

 

CEL MAI VIU DISPLAY

Monitorul de gaming din seria Optix este echipat cu tehnologie HDR, care produce mai multe detalii, imagini cu o gama larga de culori si seamana mai mult cu ceea ce vede ochiul uman in comparatie cu monitoarele conventionale.

VIZIUNEA DE NOAPTE PORNITA

Indiferent daca intregul ecran este intunecat sau numai unele parti au umbre puternice.Lasati primul tuner inteligent de negru din lume sa lumineze ziua, scotand in evidenta detalii fine in zonele intunecate.

 

IMPERIUL DE JOC PERSONALIZAT

Cu MSI Mystic Light, luminile pentru jocuri din seria Optix MAG ofera o lumina ambientala moale care poate fi sincronizata cu usurinta cu alte produse compatibile Mystic Light. Alege orice culoare din paleta cu smartphone-ul tau sau cu aplicatia Mystic Light pentru a personaliza stilul sistemului dupa gustul tau. Sau pur si simplu porniti ecoul jocului si lasati monitorul sa „daneze” pe muzica redata pe computer.

Monitorizati

 

Culori adevarate

Monitoarele pentru jocuri din seria Optix au o gama de culori mai larga in comparatie cu monitoarele generale. Culorile si detaliile jocului vor fi mai realiste si mai rafinate, impingand experienta imersiva la limitele sale.

 

 

MOD DE JOC 

ALEGETI STILUL DE JOACA

Monitoarele pentru jocuri din seria MSI Optix au mai multe moduri din care sa aleaga. Jucatorii pot alege modul in functie de tipul de joc pentru a obtine cele mai bune efecte vizuale.

 

De la margine la margine

Datorita cadrului extrem de subtire, te poti scufunda cat mai mult in lumea celor mai noi jocuri; toate acestea in timp ce conectati mai multe monitoare. Bucurati-va de tranzitii fara intreruperi intre ecrane in timp ce va jucati sau lucrati.

Imagine de la https://storage-asset.msi.com/global/picture/image/feature/monitor/MAG342CQRV/FramelessXS.jpg

 

Unghi larg de vizualizare de 178°

Cu un unghi larg de vizualizare, monitoarele de gaming MSI au mai mult spatiu pentru a pozitiona monitorul fara a sacrifica o experienta optima de vizionare. Culorile si detaliile raman clare la unghiuri mai mari decat alte monitoare cu unghiuri de vizualizare mai mici.

Imagine de la https://storage-asset.msi.com/global/picture/image/feature/monitor/MAG342CQRV/178-degree.jpg

 

Tehnologie fara palpaire

Afisajele generale ale monitorului au de obicei o rata de palpaire de aproximativ 200/sec, care este imperceptibila cu ochiul liber, dar poate provoca oboseala in timp.Tehnologia MSI Anti-Flicker ofera o experienta de vizionare foarte confortabila prin reducerea cantitatii de palpaire.

 

CONCEPUT PENTRU O POTRIVARE PERFECTA

Monitorul MSI Optix Gaming este conceput pentru a face jocul cat mai confortabil posibil. Prin reglarea inclinarii (-5 ° ~ 18 °), coborare si ridicare (0 ~ 90 mm), rotire (-30 ~ 30 mm). puteti schimba cu usurinta pozitia monitorului pentru o ergonomie maxima si o experienta de vizionare optima.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      34
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      4000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 810 x 510 x 270 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      144
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.