Monitor LED MSI Pro MP275 27 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
600,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.99 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PRO MP275

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED MSI Pro MP275 27 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz de la MSI

 

EXCEPTIONALUL MONITOR DE AFACERI EYESERGO DE 27" 100HZ EYESERGO

Monitorul EyesErgo de 27 inch cu rata de reimprospatare de 100Hz ofera o vedere mai larga si sporeste productivitatea. Tehnologia EyesErgo hraneste bunastarea prin reducerea tensiunii si designul ergonomic. Ridicam nivelul vizual si productivitatea cu o integrare perfecta a hardware-ului si software-ului si adoptam rata de reimprospatare de 100Hz pentru munca viitoare.

 

 

EYESERGO TECH, PROTECTORUL SANATATII TALE

Optimizati bunastarea si lucrati eyesergo cu designul ergonomic al ecranului nostru si cu functiile de ingrijire a ochilor. Confort sporit si promovati o productivitate mai sanatoasa.

 

 

100HZ + 1MS MPRT

FLUX FARA CUSUR, NU MAI SUNT BALBAIELI.

Participati la cea mai fluida teleconferinta online si prezentati clientilor videoclipul publicitar perfect cu o rata de reimprospatare de 100 Hz. Cercetarile VESA arata ca, pentru 95% dintre utilizatori, rata de reimprospatare de 85Hz a devenit un standard defacto pentru o utilizare normala care arata imagini "fara palpairi".

 

"85Hz - Desi nu este o rata "prietenoasa pentru video", 85Hz a devenit un standard defacto pentru afisajele pentru PC care doresc sa indeplineasca cele mai stricte cerinte ergonomice pentru o imagine "fara palpairi". La aceasta rata, un afisaj tipic de calculator pe baza de CRT, in conditii standard de vizualizare, va aparea "fara palpairi" pentru mai mult de 95% din populatie. "

- Standardul VESA Coordinated Video Timings Standard versiunea 1.2

 

 

 

DESIGN ERGONOMIC

Proiectarea ergonomica are ca scop imbunatatirea eficientei, confortului si sigurantei, reducand in acelasi timp disconfortul si riscul de ranire.

 

 

 

COLABORARE VIBRANTA, PRECIZIE FARA CUSUR

Panourile IPS imbunatatesc munca cu unghiuri largi, culori precise pentru colaborare si asigurarea culorilor produselor. Promovati productivitatea in timpul sesiunilor prelungite.

 

 

PRODUCTIVITATE SI CONECTIVITATE

SPORITI PRODUCTIVITATEA, ELIBERATI CONECTIVITATEA

Cu mai multe modele practice, inclusiv montare VESA standard, difuzoare incorporate, suport cu un slot pentru accesorii si porturi I/O complete, seria PRO MP275 este asistentul grijuliu care va stimuleaza productivitatea.

 

 

 

 

 

SIMPLITATE LA INDEMANA - APLICATIA KIT DE AFISARE

Software-ul exclusiv MSI Display Kit ofera cel mai convenabil instrument, afisajul adecvat care va permite sa cititi si sa va bucurati de imagine in acelasi timp & modul de culoare pentru dvs. in timp ce lucrati sau in fiecare zi.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 612 x 457 x 207 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x VGA
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.