Monitor 15" PHILIPS 152B1TFL, smooth touch 10 points, TN 4:3, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.735,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 63.61 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

152B1TFL/00

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor 15" PHILIPS 152B1TFL, smooth touch 10 points, TN 4:3, negru de la Philips

Monitor 15" PHILIPS 152B1TFL, smooth touch 10 points, TN, WLED, 4:3, 1024 x 768 la 75 Hz, 4 ms, 450 cd/ mp, 800:1, 160/ 150, EasyRead, LowBlue, 7H, 3*USB, VGA, DVI, DP, HDMI, iesire audio, Kensington lock, VESA 100* 100, cabluri HDMI/ DP/ USB-A la B incluse, culoare negru



Monitorul SmoothTouch are un raspuns la atingere natural si neted

Acest monitor Philips foloseste tehnologia tactila PCT in 10 puncte pentru un raspuns fara probleme. Acum puteti profita din plin de functiile tactile ale noilor aplicatii si puteti aduce la viata programele vechi, cum ar fi tastarea cu 10 degete, jocurile interactive captivante cu prietenii sau colaborarea cu colegii de la serviciu sau de la scoala pentru a imbunatati eficienta si productivitatea.

Unknown Image

Suprafata frontala a monitorului indeplineste cerintele standardului IP65 pentru rezistenta la apa si praf

In conditii mai putin favorabile, aveti nevoie de un monitor care sa reziste la stropii usoare de apa si praf care pot aparea in utilizarea de zi cu zi. Clasele de protectie impotriva patrunderii factorilor externi (IP) sunt descrise in standardul international IEC/EN 60529 si sunt utilizate pentru a determina etanseitatea carcasei electrice impotriva patrunderii obiectelor straine si a umezelii. Acest monitor Philips respecta standardele internationale IP pentru rezistenta la apa si praf. Este rezistent la stropii si praful care apar in fiecare zi.

Unknown Image

Acoperirea anti-orbire reduce zgomotul vizual

Acoperirea anti-orbire (AG) poate reduce stralucirea ecranului monitorului tactil. Acest proces chimic are loc pe spatele sticlei tactile, astfel incat nu aveti nevoie de folie suplimentara pentru a va impiedica sa oboseasca ochii. Imaginile sunt clare, au culori frumoase si o claritate uimitoare.

Unknown Image

SmartContrast ofera negru profund si o bogatie mai mare de detalii

Tehnologia Philips SmartContrast analizeaza continutul afisat pe ecran si ajusteaza automat culorile si intensitatea luminii de fundal. Contrastul imaginii este ajustat dinamic pentru a se potrivi cel mai bine cu continutul imaginilor si videoclipurilor digitale, precum si cu culorile intunecate afisate in jocuri. In modul Economy, contrastul si iluminarea de fundal sunt reglate pentru a afisa corect continutul aplicatiilor de birou, reducand in acelasi timp consumul de energie.

Unknown Image

Modul LowBlue va permite sa lucrati mai sanatos pentru ochi

Cercetarile au aratat ca, la fel cum razele ultraviolete pot dauna vederii, razele albastre scurte emise de afisajele LED pot avea si un efect negativ asupra ochilor si, in timp, contribuie la deteriorarea vederii. Dezvoltat de Philips avand in vedere sanatatea si bunastarea dumneavoastra, modul LowBlue reduce emisiile daunatoare de lumina albastra prin utilizarea unui software inteligent.

Unknown Image

Mai putina oboseala a ochilor datorita tehnologiei Flicker-free

Datorita modului in care luminozitatea este controlata pe ecranele cu iluminare din spate LED, unii utilizatori experimenteaza palpairea pe ecrane, ceea ce provoaca oboseala ochilor. Tehnologia Philips Flicker-free foloseste o noua solutie pentru a corecta luminozitatea si a reduce palpairea pentru o vizionare mai confortabila.

Unknown Image

HDMI ofera conectivitate digitala universala

Un dispozitiv cu conector HDMI este echipat cu echipamentul necesar pentru a receptiona semnal de inalta calitate transmis prin interfata HDMI. Folosind un singur cablu HDMI, puteti transmite imagini si sunet digitale de inalta calitate de la un computer sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, playere DVD, receptoare AV si camere video).

Unknown Image

Conexiunea DisplayPort ofera efecte vizuale excelente

Conectorul DisplayPort va permite sa conectati digital computerul la monitor fara nicio conversie. Cu capabilitati mai mari decat cele oferite de standardul DVI, este capabil sa gestioneze cabluri de pana la 15 metri lungime si sa transfere date la 10,8 Gb/s. Performanta ridicata si lipsa latentei asigura cea mai rapida imagine si cea mai mare rata de reimprospatare. Datorita acestui fapt, conectorul DisplayPort este perfect nu numai pentru utilizarea normala la birou sau acasa, ci si pentru jocuri, vizionarea de filme, editarea imaginilor etc. De asemenea, garanteaza cooperarea cu alte dispozitive datorita utilizarii diferitelor adaptoare.

Unknown Image
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      TN
    • Diagonala
      15
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      4:3
    • Timp de raspuns
      4
    • Unghi de vizibilitate
      160 / 150 grade
    • Luminozitate
      450 cd/m²
    • Contrast
      800:1 (normal)
      50.000.000:1 (dynamic)
    • Dimensiuni
      Fara suport: 350 x 286 x 49 mm
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      75 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x DVI
      1 x VGA
      1 x HDMI
      1 x Display port
    • Conectori
      1 x Jack
      3 x USB 3.2 (1 upstream, 2 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.