Monitor LED Philips Gaming Evnia 27M1N5500ZA 27 inch QHD IPS 1 ms 170 Hz HDR FreeSync Premium & G-Sync Compatible

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.703,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 62.43 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

27M1N5500ZA/00

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips Gaming Evnia 27M1N5500ZA 27 inch QHD IPS 1 ms 170 Hz HDR FreeSync Premium & G-Sync Compatible de la Philips

Tehnologia IPS Nano Color extinde gama de culori pentru imagini vii

Pentru cerintele esentiale in materie de imagine, jocuri si productivitate, afisajul Nano IPS ofera o acuratete precisa a culorilor pe un unghi larg de vizionare, fara schimbarea culorilor. Nuante mai bogate de rosu, nuante luxuriante de verde si tonuri mai intense de albastru. Ultra Wide-Color cu tehnologie IPS Nano Color utilizeaza nanoparticule de fosfor KSF pentru a absorbi excesul de lumina creat de ecran si a produce culori uimitoare, realiste. Panourile noastre de afisaj asigura o acoperire de pana la 98 % a standardului gamei de culori DCI-P3 pentru puritatea culorilor, asa cum este definit de catre Society of Motion Pictures and Television Engineers (Societatea Inginerilor de Film si Televiziune), pentru o calitate cinematografica a imaginii.

   

AMD FreeSync™ Premium: jocuri uniforme, fara intreruperi si fara tremur

Jocurile nu ar trebui sa presupuna o alegere intre redarea sacadata si cadrele intrerupte. AMD FreeSync™ Premium ofera jucatorilor pasionati o experienta de joc uniforma, fara intreruperi, la performante de varf. Nu exista compromisuri, te poti juca cu incredere cu o rata de reimprospatare mare, compensare redusa a ratei de cadre si latenta scazuta.

   

Rate de reimprospatare de 170 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

Joci jocuri intense si competitive. Ai nevoie de un afisaj cu imagini extrem de omogene, fara decalaj de timp. Acest afisaj Philips recreeaza imaginea de pe ecran de pana la 170 de ori pe secunda, evident mai rapid decat un afisaj standard. O rata de cadre mai scazuta poate face ca inamicii sa para ca sar din loc in loc pe ecran, facandu-i tinte dificile. Cu o rata a cadrelor de 170 Hz, poti vizualiza acele imagini esentiale care lipsesc de pe ecran, care arata miscarea inamicilor intr-un mod extrem de omogen, pentru a-i putea ochi cu usurinta. Cu un decalaj de intrare extrem de redus si fara fenomenul de sfasiere a imaginii, acest afisaj Philips este partenerul perfect pentru jocuri

   

Raspuns rapid (MPRT) de 1 ms pentru o imagine clara si jocuri neintrerupte

MPRT (timpul de raspuns al imaginii video) este un mod mai intuitiv de a descrie timpul de raspuns, care se refera direct la durata dintre vizualizarea unor imagini neclare, cu zgomot, pana la afisarea unor imagini clare si precise. Monitorul pentru jocuri Philips cu MPRT de 1 ms elimina eficient estomparea si neclaritatea din imaginile video, oferind imagini mai clare si precise pentru imbunatatirea experientei de joc. Cea mai buna alegere pentru jocuri palpitante si pline de actiune.

   

Intarzierea de intrare scazuta reduce decalajul de timp dintre dispozitive si monitor

Intarzierea de intrare este diferenta de timp dintre efectuarea unei actiuni pe dispozitivele conectate si afisarea rezultatului pe ecran. Intarzierea de intrare scazuta reduce decalajul de timp dintre introducerea comenzii pe dispozitive si afisarea pe monitor, imbunatatind semnificativ experienta in timpul jocurilor video sensibile la actiune, ceea ce este deosebit de important pentru cei care joaca jocuri antrenante, competitive.

   

Imagini de claritate exceptionala cu rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli

Aceste ecrane Philips ofera imagini de o claritate exceptionala, cu rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 sau 2560 x 1080 de pixeli. Utilizand panouri de inalta performanta cu o densitate mare a numarului de pixeli, sustinute de surse cu latime mare de banda precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste afisaje noi vor trezi la viata imaginile si elementele grafice. Fie ca esti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD-CAM, utilizezi aplicatii grafice 3D sau esti un expert financiar care lucreaza pe foi de calcul enorme, afisajele Philips iti vor oferi imagini de o claritate exceptionala.

   

Gama de culori mai larga Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

Tehnologia Ultra Wide-Color asigura un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasa. Gama de culori mai larga Ultra Wide-Color produce nuante de verde cu aspect mai natural si tonuri intense de rosu si albastru. Adu la viata divertismentul media, imaginile si chiar productivitatea si culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

   

SmartImage HDR ofera o vizionare optima a continutului HDR

Alege modul SmartImage HDR cel mai potrivit pentru nevoile tale. Joc HDR: optimizeaza pentru jocurile video. Cu alb mai luminos si negru mai intens, scena de joc este vie si dezvaluie mai multe detalii, astfel ca poti identifica usor inamicii care se ascund in coltul intunecat si in zonele umbrite. Film HDR: ideal pentru vizionarea filmelor HDR. Ofera un contrast si o luminozitate mai bune pentru o experienta de vizionare mai realista si mai captivanta. Fotografie HDR: imbunatateste nuantele de rosu, verde si albastru pentru imagini vii. DisplayHDR: certificat VESA DisplayHDR*. Personal: personalizeaza setarile din meniul de imagine. *Te rugam sa consulti specificatiile pentru standardul HDR.

   

Vizionare in modul LowBlue si fara scintilatii, confortabila pentru ochi

Modul LowBlue si tehnologia fara scintilatii au fost dezvoltate pentru a reduce solicitarea si oboseala ochilor cauzate adesea de ore indelungate petrecute in fata unui monitor.

   

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand „paienjenisul” de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

   

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

   

Tasta de comutare meniu EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran

Tasta de comutare meniu EasySelect, cu locatie discreta, iti permite sa faci reglaje rapide si simple ale setarilor monitorului din meniul afisajului de pe ecran.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 614 x 549 x 212 mm
      Fara suport: 614 x 363 x 43 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      170 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      2 x Display Port
      1 x Jack
      5 x USB 3.2 (1 upstream, 4 downstream)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.