Monitor LED Philips 271V8AW 27 inch FHD IPS 4 ms 75 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
622,29 lei
Pret 36 Rate Optimo: 22.81 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

271V8AW/00

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 271V8AW 27 inch FHD IPS 4 ms 75 Hz de la Philips

Imagini vii si clare, dincolo de limite

Monitorul Philips V line cu vedere larga ofera o vizualizare dincolo de limite, la un pret avantajos, cu caracteristici esentiale. Adaptive-Sync asigura o afisare video lina. Functii precum anti-reflexie, modul LowBlue si flicker-free pentru a fi usor de privit.

 

Audio stereo incorporat pentru o experienta multimedia

O pereche de difuzoare stereo de inalta calitate incorporate intr-un dispozitiv de afisare. Acestea pot fi vizibile in fata sau invizibile in jos, in partea superioara, in spate etc., in functie de model si de design.

 

 

Tehnologie IPS LED wide view pentru acuratetea imaginii si a culorilor

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178 grade, ceea ce face posibila vizualizarea ecranului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare, cu culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru fotografii, filme si navigare pe internet, ci si pentru aplicatii profesionale care necesita precizie a culorilor si luminozitate constanta in orice moment.

   

SmartContrast pentru detalii negre bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, ajustand automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru a imbunatati in mod dinamic contrastul pentru cele mai bune imagini si videoclipuri digitale sau atunci cand jucati jocuri in care sunt afisate nuante intunecate. Atunci cand este selectat modul Economy, contrastul este ajustat si iluminarea de fundal este reglata cu precizie pentru o afisare justa a aplicatiilor de birou de zi cu zi si un consum mai mic de energie.

   

Setari predefinite SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage este o tehnologie de varf exclusiva Philips care analizeaza continutul afisat pe ecran si optimizeaza performanta afisajului. Aceasta interfata usor de utilizat va permite sa selectati diferite moduri, cum ar fi Office, Photo, Movie, Game, Economy etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza in mod dinamic contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a clipurilor video pentru o performanta maxima a afisajului. Optiunea modului Economy va ofera economii majore de energie. Toate acestea in timp real, prin simpla apasare a unui singur buton!

   

Actiune lina fara efort cu tehnologia Adaptive-Sync

Jocurile de noroc nu ar trebui sa fie o alegere intre un joc fragmentat sau cadre intrerupte. Obtineti o performanta fluida, fara artefacte, la aproape orice frecventa de cadre, cu tehnologia Adaptive-Sync, cu o reimprospatare rapida lina si un timp de raspuns ultra-rapid.

   

Mai putina oboseala a ochilor cu tehnologia Flicker-Free

Din cauza modului in care este controlata luminozitatea pe ecranele retroiluminate cu LED-uri, unii utilizatori se confrunta cu palpairi pe ecran, ceea ce provoaca oboseala ochilor. Tehnologia Philips Flicker-Free aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce palpairea pentru o vizionare mai confortabila.

   

Modul LowBlue pentru o productivitate usoara pentru ochi

Studiile au aratat ca, la fel cum razele ultraviolete pot provoca leziuni oculare, razele de lumina albastra cu lungime de unda scurta de la afisajele LED pot provoca leziuni oculare si afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru bunastare, setarea Philips LowBlue Mode utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra cu unde scurte daunatoare.

   

HDMI asigura conectivitatea digitala universala

Un dispozitiv pregatit pentru HDMI dispune de toate componentele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Un cablu HDMI permite transmiterea de imagini video si audio digitale de inalta calitate prin intermediul unui singur cablu de la un PC sau de la un numar nelimitat de surse AV (inclusiv set-top boxe, DVD playere, receptoare A/V si camere video).

   
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Alb
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 613 x 456 x 231 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      75 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x VGA
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.