Monitor LED Philips 24E1N1300AE 23.8 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz USB-C

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
826,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

24E1N1300AE/00

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 24E1N1300AE 23.8 inch FHD IPS 1 ms 100 Hz USB-C de la Philips

Imbunatatiti-va productivitatea cu conectivitatea USB-C

Acest monitor este facut pentru a va mentine conectat. Cu caracteristici precum USB-C 3.2 cu livrare de energie, utilizatorii isi pot incarca dispozitivul conectat si pot lucra fara intreruperi, totul cu un singur cablu. In plus, cablul singular face ca spatiul de lucru sa fie curat

 

Ratele de reimprospatare de 100 Hz pentru imagini ultra-usoare

Acest monitor Philips reimprospateaza imaginea de pe ecran de pana la 100 de ori pe secunda, ceea ce face ca acest monitor sa fie mult mai rapid decat un ecran standard. Cu o rata a cadrelor de 100 Hz, jucatorii sunt capabili sa gaseasca acele imagini critice pe ecran care arata miscarea inamicului intr-o miscare ultra-usoara, astfel incat sa fie usor de tintit.

   

Raspuns rapid de 1 ms (MPRT) pentru imagini clare si un joc fluid

MPRT (motion picture response time) este un mod mai intuitiv de a descrie timpul de raspuns, care se refera in mod direct la durata dintre momentul in care vedeti zgomotul neclar si imaginile clare si clare. Monitorul pentru jocuri Philips cu MPRT de 1 ms elimina in mod eficient efectul de smearing si motion blur si ofera imagini mai clare si mai precise pentru a va imbunatati experienta de joc. Cea mai buna alegere pentru a juca jocuri palpitante si sensibile la twitch.

   

Conectati-va notebook-ul cu un singur cablu USB-C

Acest afisaj Philips este prevazut cu un conector USB de tip C cu livrare de energie. Cu gestionarea inteligenta si flexibila a alimentarii, puteti incarca direct dispozitivul compatibil. USB-C subtire si reversibil permite conectarea usoara, cu un singur cablu. Puteti viziona videoclipuri de inalta rezolutie si transfera date la super viteza, in timp ce va alimentati si reincarcati dispozitivul compatibil in acelasi timp.

   

Mod LowBlue si vizualizare fara palpairi, usor de privit

Modul LowBlue si tehnologia Flicker-free au fost dezvoltate pentru a reduce oboseala ochilor si oboseala cauzata adesea de orele lungi petrecute in fata unui monitor.

   

Difuzoare stereo incorporate pentru multimedia

O pereche de difuzoare stereo de inalta calitate incorporate intr-un dispozitiv de afisare. Acestea pot fi vizibile in fata sau invizibile in jos, in partea superioara, in spate etc., in functie de model si de design.

   

Tasta de comutare a meniului EasySelect pentru acces rapid la meniul de pe ecran

Tasta de comutare a meniului EasySelect, amplasata discret, va permite sa efectuati rapid si usor ajustari ale setarilor monitorului in meniul afisajului pe ecran.

   

Tehnologie IPS LED wide view pentru acuratetea imaginii si a culorilor

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178 grade, ceea ce face posibila vizualizarea ecranului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare, cu culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru fotografii, filme si navigare pe internet, ci si pentru aplicatii profesionale care necesita precizie a culorilor si luminozitate constanta in orice moment.

   

Ecran Full HD 16:9 pentru imagini clare si detaliate

Calitatea imaginii conteaza. Ecranele obisnuite ofera calitate, dar va asteptati la mai mult. Acest ecran are o rezolutie Full HD imbunatatita de 1920 x 1080 pixeli. Cu Full HD pentru detalii clare, combinat cu o luminozitate ridicata, un contrast incredibil si culori realiste, asteptati-va la o imagine realista.

   

Gestionarea cablurilor reduce dezordinea cablurilor pentru un spatiu de lucru ordonat

Gestionarea cablurilor este un design intim care mentine un spatiu de lucru ordonat prin organizarea cablurilor si firelor necesare pentru functionarea unui dispozitiv de afisare.

   

HDMI asigura conectivitatea digitala universala

Un dispozitiv pregatit pentru HDMI dispune de toate componentele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Un cablu HDMI permite transmiterea de imagini video si audio digitale de inalta calitate prin intermediul unui singur cablu de la un PC sau de la un numar nelimitat de surse AV (inclusiv set-top boxe, DVD playere, receptoare A/V si camere video).

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1300:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 542 x 442 x 187 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      2 x USB 3.2
      1 x Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.