Philips Monitor LED 34" BDM3490UC, IPS curved panel, 3440x 1440, 5 ms, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Philips Monitor LED 34" BDM3490UC, IPS curved panel, 3440x 1440, 5 ms, Negru de la Philips

Monitor 34" PHILIPS LED BDM3490UC, IPS curved panel, 3440x 1440, 5 ms, 300 cd/mp, 1000:1 (50M:1), 178/178, USB 3.0, DisplayPort, MHL-HDMI, boxe 2x 7W, Kensington lock, Negru

Lat. Frumos. Curbat

Afisaj LCD extralat curbat de 34" / 86,7 cm Liniile fine ale afisajului curbat si extralat Philips Brilliance iti dau impresia ca esti in mijlocul actiunii, oferindu-ti o experienta totala, de neegalat.

Afisaj LCD extralat curbat de 34

Design curbat al afisajului pentru o experienta mai captivanta

Design curbat al afisajului pentru o experienta mai captivanta

Monitoarele desktop ofera o experienta a utilizatorului personala, care se potriveste foarte bine si unui design curbat. Ecranul curbat ofera un efect de imersiune placut, insa subtil, care este concentrat asupra ta, pozitionat(a) in centrul biroului.

Sticla de la un capat la celalalt si o rama ingusta pentru aspect impecabil

Noile afisaje Philips dispun de margini extrem de inguste permitand distrageri minime si dimensiunea de vizionare maxim posibila. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afisaj, cum ar fi jocurile, designul grafic si aplicatiile profesionale, afisajul extrem de ingust iti da sentimentul ca utilizezi un singur ecran mare.

Sticla de la un capat la celalalt si o rama ingusta pentru aspect impecabil

Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips ofera imagini de o claritate exceptionala, in format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 pixeli. Utilizand panouri de inalta performanta cu o densitate mare a numarului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, aceste ecrane noi vor trezi la viata imaginile si elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 ofera mai multa productivitate cu mai mult spatiu pentru comparatiile in ecrane alaturate si mai multe coloane vizualizabile cu foi de calcul. Fie ca esti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD-CAM sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips iti ofera imagini de o claritate exceptionala.

Afisajul AH-IPS ofera imagini uimitoare datorita unghiurilor largi de vizualizare

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care iti ofera unghiuri extralargi de vizionare de 172/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS iti ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Afisajul AH-IPS ofera imagini uimitoare datorita unghiurilor largi de vizualizare

Standard de culoare sRGB de 99% pentru culoare fidela realitatii

Standard de culoare sRGB de 99% pentru culoare fidela realitatii

Experimenteaza culori vii, fidele realitatii. Cu o acoperire de 99% a standardului de culoare sRGB, poti avea incredere ca vei beneficia de culori precise si fidele realitatii.

HDMI pentru conectare digitala rapida

Bucura-te de imagini clare, pline de culoare si de sunet cu conexiune simpla, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fara probleme a semnalelor digitale video (rezolutie UHD de pana la 4K la 60 Hz) si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

HDMI pentru conectare digitala rapida

Tehnologie MHL pentru a va bucura de continutul mobil pe un ecran mare

Tehnologie MHL pentru a va bucura de continutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfata mobila audio/video pentru conectarea directa a telefoanelor mobile si a altor dispozitive portabile la afisaje cu inalta definitie. Un cablu optional MHL va permite sa va conectati dispozitivul mobil care accepta MHL la acest afisaj mare Philips MHL si sa va vizionati videoclipurile HD care prind viata cu sunet complet digital. Nu doar ca va puteti bucura de jocurile mobile, fotografii si alte aplicatii pe ecranul sau mare, dar puteti sa va incarcati simultan dispozitivul mobil astfel incat sa nu va lase fara alimentare la mijlocul drumului.

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

DisplayPort este o legatura digitala de la PC la monitor fara nicio conversie. Avand capacitati mai ridicate decat DVI standard, este perfect capabila sa accepte cabluri de pana la 15 metri si transfer de date de pana la 10,8 Gbps/sec. Cu aceasta performanta ridicata si intarziere zero, obtineti cele mai rapide imagini si rate de reimprospatare - facand DisplayPort cea mai buna alegere nu numai pentru utilizare generala la birou sau la domiciliu, ci si pentru jocuri si filme solicitante, editare video si altele. Tine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizarii diferitelor adaptoare.

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

MultiView ofera conectare si vizionare activa dubla in acelasi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView si rezolutie ultra inalta, puteti experimenta confortabil o lume a conectivitatii, indiferent daca va aflati la serviciu sau acasa. MultiView permite conectarea si vizionarea activa dubla pentru ca dvs. sa puteti lucra cu mai multe dispozitive precum PC si laptop, simultan, unul langa altul, facand extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple. Acum este usor sa vizionati fotbal in direct de pe set-top box in partea dreapta, in timp ce navigati pe Internet de pe laptopul dvs. in partea stanga. Poate doriti sa nu pierdeti din ochi fluxul de stiri in direct cu sunet in fereastra mica, in timp ce lucrati la ultimul dvs. blog.

Sunet imbunatatit cu DTS Sound

DTS Sound este o solutie de procesare audio conceputa pentru optimizarea redarii de muzica, filme, streaming si jocuri pe PC indiferent de factorii de forma. DTS Sound permite o experienta de sunet surround virtuala captivanta, completata de un bas bogat, optimizarea dialogului si niveluri de volum maximizate, fara intreruperi sau distorsiuni.

USB 3.0 permite transferuri rapide de date si incarcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5,0 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decat USB 2.0 standard, reducand timpul dedicat transferului de date si ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Cu o latime mai mare de banda, rate de transfer super-rapide, o mai buna gestionare a puterii si performante generale superioare, USB 3.0 stabileste cel mai recent standard global, permitandu-va sa utilizati dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigura ca nu va mai trebui sa asteptati sa se elibereze latime de banda. Investitia dvs. in dispozitivele cu USB 2.0 este protejata, deoarece este compatibila cu versiunile mai vechi.

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      34
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      21:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      50.000.000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      4 x USB 3.0
    • Conectori
      Display Port 1.2
      3 x HDMI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.