Monitor LED Philips 27", Wide, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, 273E3LHSB

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Monitoare LED & LCD

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

 • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 27", Wide, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, 273E3LHSB de la Philips

Tehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o stralucire completa si constanta mai rapid, economisind durata de pornire. LEDurile nu contin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare si scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultand un raport de contrast foarte inalt. De asemenea, ofera o reproducere superioara a culorilor datorita luminozitatii constante pe intregul ecran.
Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiileviitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.

Compatibil HDMI

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfata multimedia de inalta definitie), semnale digitale video si audio de inalta calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video.

 

SmartResponse - 2ms

SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusiva de la Philips care, atunci cand este pornita, regleaza automat timpul de raspuns la cerintele specifice ale aplicatiei, precum jocurile si filmele, care necesita un
timp de raspuns mai scurt pentru a produce imagini fara trepidatii, temporizare si umbre

Difuzoare incorporate

O pereche de boxe stereo integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, superioara, posterioara etc., in functie de model si design.
SmartImage Lite
 
SmartImage Lite este o combinatie exclusiva de tehnologii Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran. Pe baza scenariului pe care il selectati, SmartImage Lite imbunatateste dinamic contrastul, saturatia
culorilor, definitia imaginilor si clipurile video,pentru performante de afisare de exceptie –totul in timp real, prin apasarea unui singur buton.

Raport SmartContrast 20000000:1

Va doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini.Procesarea video avansata Philips, combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate, are ca rezultat imagini
vibrante. SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru si randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.

Comenzi tactile

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care inlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului sa regleze monitorul conform necesitatilor.Sensibile la cea mai mica atingere, comenzile
tactile confera monitorului un aspect modern.

Control usor al formatului imaginii

Controlul usor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/latime de 4:3 la modul ecran lat si invers pentru a potrivi raportul lungime/latime al afisajului cu continutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fara a derula sau pentru a vizualiza fisiere media pe ecran lat in modul ecran lat si continut fara distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afisarea in modul original.


 • Display
  • Tip display
   LCD
  • Diagonala
   27
  • Rezolutie
  • Timp de raspuns
   2
  • Contrast
   1200:1
  • Aspect imagine
   16:9
 • Conectivitate
  • Porturi digitale
   HDMI
  • Conectori
   VGA
   DVI

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.