Monitor LED Philips 27", 5K, DP, Pivot, 275P4VYKEB/00

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Philips 27", 5K, DP, Pivot, 275P4VYKEB/00 de la Philips

Detalii si claritate precise

 

Vezi detaliile in toata splendoarea lor cu noul monitor 5K UHD Philips. 14,7 milioane de pixeli ofera imagini cu o claritate exceptionala pentru o munca detaliata. Tehnologia PerfectKolor asigura culori precise si stabile de fiecare data.

   

Rezolutie 5K Ultra HD (5120 x 2880), pentru imagini ultra-clare

 

14,7 milioane de pixeli, pentru imagini incredibil de clare si de detaliate. Cu rezolutia 5K Ultra HD, de patru ori mai mare decat Quad HD, vei vedea detalii imposibil de observat pana acum.

   

Tehnologie extralata PLS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii

 

Afisajele PLS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele PLS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

   

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

 

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

   

Standarde pro color 99% AdobeRGB, 100% sRGB

 

Culoarea perfecta poate fi recunoscuta pe loc. Aceste monitoare sunt fabricate cu panouri de inalta calitate, reusind sa afiseze culori perfecte din orice unghi. Culorile afisate de acest monitor sunt conforme cu cele impuse de standardele profesionale: 99% Adobe RGB si 100% sRGB. Datorita calibrarii din fabrica, culorile sunt apropiate de perfectiune de la bun inceput, oferind astfel utilizatorului un plus de incredere. In plus, cu ajutorul reglajelor personalizate pe sase axe, culorile pot fi ajustate cu exactitate la standardul dorit. Economiseste timp si bani cu monitoarele Philips cu tehnologia PerfectKolor.

   

1,074 miliarde culori pentru gradatii si detalii uniforme de culoare

 

Afisajul de 10 biti ofera o profunzime bogata de culoare cu 1,074 miliarde de culori si procesare interna de 12 biti pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fara gradatii si dungi de culori.

   

SmartUniformity pentru imagini coerente

 

Fluctuatiile de luminozitate si culoare pe ecranele LCD reprezinta un fenomen obisnuit. Modul Philips SmartUniformity reda imagini precise sub aspectul luminozitatii; ceea ce este esential pentru fotografie, design si imprimare. Avand o metrica de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasa medie de peste 95%. Prin selectia acestui mod, se produc imagini uniforme si clare.

   

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

 

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand „paienjenisul” de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

   

Camera web cu microfon pentru a va conecta si a colabora


Camera Web si microfonul incorporate va permit sa va vedeti colegii si clientii si sa comunicati cu acestia. Aceasta solutie simpla va permite sa colaborati si sa partajati, economisind timp pretios si cheltuieli legate de deplasare.


Boxe stereo integrate pentru multimedia


O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.


USB 3.0 permite transferuri rapide de date si incarcarea smartphone-urilor


Tehnologia USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decat USB 2.0 standard, reducand timpul dedicat transferului de date si ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Cu o latime mai mare de banda, rate de transfer super-rapide, o mai buna gestionare a puterii si performante generale superioare, USB 3.0 stabileste cel mai recent standard global, permitandu-va sa utilizati dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigura ca nu va mai trebui sa asteptati sa se elibereze latime de banda. Investitia dvs. in dispozitivele cu USB 2.0 este protejata, deoarece este compatibila cu versiunile mai vechi.

DISPLAY

Diagonala 27 inch
Tehnologie display PLS
Tip rezolutie UHD+ (5K)
Rezolutie optima 5120 x 2880
Tip iluminare fundal W-LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 8 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic: 1000:1
Contrast dinamic 50000000:1
Dimensiune punct 0.117 mm
Numar culori 1.07 miliarde

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare Webcam
Tehnologii SmartImage Flicker-Free
Continut pachet Cablu alimentare Manual de utilizare

CONECTIVITATE

Porturi video 2 x Display port
Porturi audio 1 x Casti
Data ports 3 x USB 3.0

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 68.9 W
Standarde BSMI CE FCC CU-EAC SEMKO TCO cETLus TUV Ergo TUV-GS WEEE Energy Star 6.0 EPEAT Gold RoHS
Culoare Negru
Greutate 8.11 Kg
Lungime 639 mm
Latime 273 mm
Inaltime 580 mm

ERGONOMIE

Rotire 90°
Inclinare 5° - 20°
Pivotare 65° - 65°
Inaltime ajustabila 150 mm
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      27
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      8
    • Contrast
      50000000:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x Display port
      3 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.