Monitor SMART SAMSUNG, TV Experience, LS32CM801UUXDU, 32", 4ms, UHD, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.653,94 lei
Pret 36 Rate Optimo: 97.28 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LS32CM801UUXDU

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor SMART SAMSUNG, TV Experience, LS32CM801UUXDU, 32", 4ms, UHD, Alb de la Samsung

Vizioneaza, distreaza-te si lucreaza cu stil

Vizioneaza, distreaza-te si lucreaza cu stil

 

Experimenteaza divertisment fara efort

Aplicatii Smart TV

Aplicatiile de difuzare in flux iti permit sa urmaresti cu usurinta emisiunile preferate fara un computer si sa comuti intre aplicatiile preferate cu ajutorul mouse-ului. Adaptive Picture si Adaptive Sound+ te mentin captivat(a), prin ajustarea automata a luminozitatii ecranului si a sunetului, pentru mediul in care te afli, fara sa ridici un deget.

 

Observa fiecare detaliu in emisiunile tale preferate

Continut OTT in 4K

Utilizeaza monitorul Smart ca statie de divertisment complet. Poti reda videoclipuri 4K HDR impresionante, direct din aplicatiile de difuzare in flux pe Smart Monitor. Te bucuri de Netflix, YouTube si alte servicii de difuzare in flux, prin simpla conectare a monitorului la WiFi.

 

Un punct de intalnire pentru zona de gaming

Gaming Hub

Samsung Gaming Hub este casa suprema a jocurilor. Joaca instantaneu cele mai mari jocuri de la partenerii de difuzare in flux de top, fara a fi nevoie de PC sau de consola. Descopera jocuri noi sau reia vechile favorite, intr-un singur loc.

Un punct de intalnire pentru zona de gaming

 

Acceseaza-ti instrumentele de lucru, fara un computer

Spatiul de lucru

Acceseaza-ti si controleaza-ti computerul de la distanta sau lucreaza fara computer, cu aplicatii de productivitate incorporate. Realizezi totul deodata, pe un singur ecran. Multi View iti permite sa utilizezi Microsoft 365 si browserul de internet pe acelasi ecran, astfel incat sa comuti mai usor intre aplicatii.

 

Ramai concentrat(a) si mentine conversatia activa

Camera video SlimFit

Regleaza camera video SlimFit, pentru a obtine cel mai bun unghi al tau, in timp ce Auto Framing te mentine automat in centrul cadrului, chiar si atunci cand schimbi pozitia. Prezinta-te cat mai bine in apelurile video, prin aplicatii precum Google Meet, in timp ce pastrezi legatura cu prietenii sau faci noi conexiuni.

 

Continut creat usor pe marele ecran

Conectivitate mobila

Conectivitate comoda. Cu AirPlay integrat poti conecta fara fir dispozitivele Apple la monitorul Smart si poti vizualiza totul pe un ecran mai mare. Te bucuri de continutul tau preferat de pe un iPhone, iPad si Mac pe monitorul Smart si chiar redai aplicatiile, documentele si site-urile web.

 

Conecteaza-te cu usurinta

Porturi multiple

Cu porturile USB-C, HDMI si USB-A, te poti conecta la monitorul Smart fara adaptoare. Incarci dispozitivele, transmiti date si profiti la maximum de configuratia cu mai multe ecrane - sau faci totul odata - datorita celor patru porturi disponibile.

Conecteaza-te cu usurinta

Vizualizare cu versatilitate sporita

Design ergonomic

Un ecran reglabil pe inaltime, care se inclina si se roteste, iti ofera cel mai bun unghi de vizualizare. Acum poti, de asemenea, sa pivotezi ecranul la 90 de grade, ceea ce este perfect pentru vizualizarea documentelor lungi, cu derulare mai mica. In plus, iti poti mentine biroul fara dezordine si curat cu ajutorul montajului compatibil VESA.

Vizualizare cu versatilitate sporita

 

Potriveste-ti monitorul cu stilul tau

Design subtire, iconic

Potriveste-l atitudinii tale personale si stilului tau. Smart Monitor, subtire, este oferit in culorile tale preferate: alb, roz, albastru sau verde. Astfel, poti avea parte de cea mai buna experienta, cu nuante care se potrivesc spatiului si dispozitiei tale.

 

Control simplu pentru casa ta inteligenta

IoT Hub incorporat

Gestioneaza-ti casa inteligenta, fara a-ti intrerupe emisiunile. Monitorul Smart iti permite sa lucrezi confortabil cu aplicatia SmartThings, un centru de comanda complet pentru dispozitivele tale inteligente de acasa. Cu controlul vocal, poti cere monitorului sa stinga luminile, sa ajusteze termostatul si multe altele, fara a-ti parasi locul in care stai.

Control simplu pentru casa ta inteligenta

 

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      32
    • Culoare
      Alb
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      4 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      400 cd/m²
    • Contrast
      3000:1
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      2 x USB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.