Monitor LED Samsung Gaming Odyssey G7 LS28BG700EPXEN Smart 27 inch UHD IPS 1 ms 144 Hz HDR G-Sync Compatible & FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.728,48 lei
Pret 36 Rate Optimo: 100.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LS28BG700EPXEN

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Samsung Gaming Odyssey G7 LS28BG700EPXEN Smart 27 inch UHD IPS 1 ms 144 Hz HDR G-Sync Compatible & FreeSync Premium Pro de la Samsung

Mergi mai departe

 

Lumi incredibil de reale pe ecranul tau

Rezolutie UHD & panou IPS

Descoperi fiecare detaliu, cu o claritate maxima. Cu o densitate a pixelilor de 4 ori mai mare decat FHD, vezi jocurile ca niciodata. Panoul IPS ofera culori clare si un unghi larg de vizualizare, de 178º, pentru claritate din orice punct de vizualizare. Cu mai multi pixeli si o profunzime mai mare, jocurile sunt mai aproape de realitate, ca oricand.

Lumi incredibil de reale pe ecranul tau

 

Detalii ascunse, care stralucesc

Afisaj HDR 400

Dezvaluie intreaga imagine. DisplayHDR 400 ofera un contrast mai mare, cu tonuri negre mai profunde si tonuri albe mai stralucitoare, pentru a te ajuta sa descoperi inamicii sau secretele care sunt ascunse in umbra. Chiar si in scenele intunecate, fiecare detaliu straluceste cu claritate.

Detalii ascunse, care stralucesc

 

Rate de reimprospatare incredibile, pentru jocuri 4k

Rata de reimprospatare de 144 Hz si timp de raspuns de 1 ms

Cuceresti fiecare inamic, chiar si la viteza extrema. Rata de reimprospatare de 144 Hz elimina intarzierea, pentru un joc plin de entuziasm, cu o actiune foarte cursiva. Identifici inamicii cu o precizie de elita, cu un timp de raspuns de 1 ms, miscari precise ale mouse-ului si cadre fara estompare, cu imagini secundare reduse.

Rate de reimprospatare incredibile, pentru jocuri 4k

 

Flux neintrerupt de joc

Compatibil G-Sync

Super actiune, realizata fara intreruperi. Compatibilitatea G-Sync mentine GPU-ul si panoul sincronizate, pentru a elimina tulburarile, intarzierea afisajului si imaginile intrerupte. Scenele de joc cu actiune rapida si complexa sunt stabile si fara tremur, cu AMD FreeSync Premium Pro, pentru avantajul tau competitiv.

Flux neintrerupt de joc

 

Emisiunile tale preferate, in spatiul tau

Experienta Smart TV

Ia o pauza de la sesiunile maraton de jocuri si prinde din urma continutul de difuzare in flux, neaparat de vizualizat, in 4K HDR, doar cu o simpla conexiune Wi-Fi. Samsung TV Plus ofera continut in direct, gratuit, fara descarcari sau inscrieri, precum si recomandari personalizate de continut, de la Universal Guide.

 

Creat pentru a lumina lumea ta

Design de iluminare CoreSync & Core

Inconjoara-te cu fiecare scena. Cu iluminarea de baza, adaugi personalitate configuratiei tale, cu mai multe moduri de culoare, care depasesc ecranul si intra in realitatea ta. Jocurile evadeaza dincolo de ecran cu tehnologia CoreSync, care potriveste culorile de pe ecran cu jocul tau, pentru o imbinare totala a celor doua lumi.

 

Configurare rapida si simpla, pentru a obtine victoria

Game Bar

Verifici si controlezi setarile jocului, intr-o clipa. Acum, poti vizualiza cu usurinta starea celor mai importante setari, cum ar fi FPS sau HDR. Modifici timpul de raspuns sau raportul ecranului, precum si Game Picture Mode, fara a fi nevoie sa parasesti ecranul de joc, pentru a te mentine concentrat(a) asupra obiectivului tau.

Configurare rapida si simpla, pentru a obtine victoria

 

Zone nevazute, dezvaluite

Ultrawide Game View

Gasesti mai multe detalii cu vizualizarea extinsa. Descoperi pietre pretioase ascunse sau inamicii de pe flancuri, complet ascunsi, cu raportul de aspect ultra-larg de 21:9. Contextul suplimentar din fiecare meci te aduce mai aproape de varful clasamentului.

 

Conectare automata instantanee

Auto Source Switch+

Porneste-l pentru redare instantanee. Cu Auto Source Switch+, monitorul tau detecteaza cand dispozitivele conectate sunt pornite si comuta instantaneu la noul semnal sursa. Acest lucru te ajuta sa ajungi mai repede la actiunea din joc, fara a parcurge mai multe surse de intrare.

 

Jocurile tale, adaptate pentru tine

Suport ergonomic

Atinge apogeul castigului. Rotesti, inclini si reglezi monitorul, pana cand toti inamicii sunt vizualizati perfect. Ecranul tau poate fi miscat in orice directie, astfel incat poti gasi confortul total in joc.

Jocurile tale, adaptate pentru tine
Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27 inch
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      300 cd/m²
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 638 x 577 x 245 mm
      Fara suport: 638 x 381 x 109 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      2 x USB 3.0
      1 x RJ-45

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.