Monitor LED Samsung Gaming Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXEN Curbat 57 inch DUHD VA 1 ms 240 Hz HDR FreeSync Premium Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
13.376,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 490.32 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LS57CG952NUXEN

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED Samsung Gaming Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXEN Curbat 57 inch DUHD VA 1 ms 240 Hz HDR FreeSync Premium Pro de la Samsung

Primul monitor dublu, UHD, din lume

Universul jocurilor devine mai real. Rezolutia DUHD de 57 inci iti ofera un afisaj cu imagini incredibil de detaliate, clare si cu un camp vizual larg. Ai parte de mai multa actiune si reactionezi cu convingere, stiind ca nu vei rata nimic.

   

Ecran curbat 1000R

Scenele intense te inconjoara si mai mult. Experimenteaza urmatorul nivel de joc palpitant, cu si mai multa intensitate. Ecranul 1000R de 57 inci, super ultra-lat, iti capteaza vederea periferica si te transpune in personaj.

   

Tehnologia Quantum Matrix

O experienta vizuala de neegalat. Tehnologia revolutionara Quantum Matrix, cu LED-uri Quantum Mini, creeaza luminozitate controlata si contrast imbunatatit, pentru o definitie rafinata. 2.392 de zone locale de estompare se combina cu cele mai inalte niveluri de negru, de 12 biti, pentru a crea o calitate de neegalat a imaginii.

   

VESA DisplayHDR 1000

Vezi fiecare detaliu, in toata splendoarea lui. De la umbre sumbre pana la scene luminate puternic de soare, luminozitatea maxima de 1.000 nit si raportul de contrast de 1.000.000:1 permit o expresie si o profunzime imbunatatite a culorii. Obtii un avantaj competitiv, observand inamicii care incearca sa se ascunda in colturile intunecate.

   

Noi niveluri de viteza, in avantajul tau

240 Hz si 1 ms

Cucereste fiecare inamic cu o viteza extrema. O rata de reimprospatare de 240 Hz reduce decalajul, pentru o actiune ultra-lina. Joci cu precizie, cu un timp de raspuns de 1 ms, mai putine neclaritati si imagini secundare minime. Noul suport DisplayPort 2.1 ofera aceeasi performanta uluitoare in DUHD, cu rate de reimprospatare variabile.

   

AMD FreeSync Premium Pro

Actiune super-rapida, fara intreruperi. Scenele de joc complexe si cu miscare rapida sunt proiectate fara probleme si fara tremur, cu AMD FreeSync Premium Pro, pentru a-ti spori avantajul competitiv.

   

Metode de conectare versatile

Alege o multitudine de optiuni de intrare. DisplayPort 2.1, HDMI 2.1 si USB Hub iti permit sa te conectezi la dispozitivele preferate, pentru a-ti imbunatati jocul, fara probleme.

   

Picture-by-Picture

Joaca, vizioneaza, discuta - toate in acelasi timp. Cu PBP, vizualizezi videoclipuri, imagini sau date, din doua surse simultan, in rezolutia lor nativa. Utilizezi PIP pentru a redimensiona a doua sursa, pana la 25% din ecran.

   

Auto-Source Switch+

Cu Auto Source Switch+, monitorul detecteaza cand dispozitivele conectate sunt pornite si comuta instantaneu la noua sursa de semnal. Acest lucru te ajuta sa ajungi mai repede la actiunea din joc, fara a rasfoi mai multe surse de intrare.

   

CoreSync & Core Lighting+

Imbunatateste-ti spatiul din jurul ecranului tau. Cu tehnologia CoreSync, culorile jocului de pe ecran sunt proiectate in lumea reala, pentru a te integra si mai mult in decor. Cu noul Core Lighting+, adaugi culoare uimitoare configuratiei tale, pentru o schimbare instantanee a starii de bine.

   

Suport ergonomic

Gaseste-ti pozitia castigatoare. Rotesti, inclini si reglezi inaltimea, pana cand esti pregatit(a) pentru victorie. Complet compatibil cu suportul standard VESA, ecranul poate fi mutat fara efort in pozitia ideala.

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      VA
    • Diagonala
      57
    • Culoare
      Alb/Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      32:9
    • Timp de raspuns
      1 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      420 cd/m²
    • Contrast
      2500:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 1328 x 601 x 500 mm
      Fara suport: 1328 x 430 x 338 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      240 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      3 x HDMI
      1 x Display Port
      1 x Jack
      2 x USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.