Monitor Portabil Touchscreen LED IPS Verbatim, 14'', Full HD, 6ms, HDR, FreeSync, 2x USB-C, HDMI, USB, PMT-14

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
827,67 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

49591

Garantie: 24L

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Portabil Touchscreen LED IPS Verbatim, 14'', Full HD, 6ms, HDR, FreeSync, 2x USB-C, HDMI, USB, PMT-14 de la VERBATIM

Control ecran tactil

Monitorul cu ecran tactil portabil Verbatim va ofera o dimensiune suplimentara pentru munca si jocul dvs. Il poti folosi ca al doilea ecran pentru laptop atunci cand calatoresti sau faci prezentari unu-la-unu sau pentru a oferi un afisaj suplimentar mare pentru telefon, tableta sau sistem portabil de jocuri. Compact si versatil, monitorul portabil va ofera flexibilitate maxima pentru o productivitate sporita si divertisment in timp ce sunteti in deplasare.

 

Ecranul tactil receptiv si intuitiv, cu functionalitate tactila in 10 puncte, accepta gesturi de glisare, derulare, glisare si ciupire pentru a va ajuta sa va indepliniti sarcinile in mod eficient. Este solutia ideala pentru a va ajuta sa depasiti limitarile unui singur ecran in afara biroului, extinzandu-va experienta vizuala, oricand si oriunde.

 
   

Rezolutie Full HD

Oferind 16,7 milioane de culori in 1080p sau full HD, monitorul portabil Verbatim utilizeaza tehnologia de comutare in plan (IPS) pentru a produce o imagine mai clara si mai precisa si un unghi larg de vizualizare pe ecranul sau 16:9. Suportul incorporat permite configurarea monitorului la unghiul care vi se potriveste cel mai bine intr-o pozitie la alegere, contribuind la imbunatatirea confortului si a productivitatii generale.

 

Ecranul incorporeaza tehnologia cu gama dinamica inalta (HDR) care imbunatateste calitatea imaginii – extinzand semnificativ gama atat de contrast, cat si de culoare – oferind imaginii mai multa „profunzime” si creand o experienta de vizionare fantastica.

   

O conexiune prin cablu

Monitorul portabil se conecteaza prin USB-C, ceea ce inseamna ca puterea, datele si video sunt toate transferate folosind un singur cablu. Conectati-l la laptop, Mac, tableta, telefon sau consola de jocuri si incepeti sa partajati ecrane!* Exista, de asemenea, un cablu HDMI inclus pentru cei care necesita conexiune prin HDMI. Utilizarea HDMI necesita utilizarea unei surse de alimentare, care este de asemenea inclusa. Pentru suportul functiei tactile, este necesar un cablu USB suplimentar. Sursa de alimentare accepta, de asemenea, o utilizare mai lunga pentru dispozitivele conectate prin USB-C.

 

Usor si subtire, monitorul portabil cu ecran tactil se potriveste cu usurinta in majoritatea gentilor de calatorie. Construit intr-o carcasa solida si durabila din aluminiu si cu un manson de protectie din neopren inclus, este un partener perfect pentru acele calatorii departe.

 
   

Detalii produs

 

Monitor portabil cu rezolutie Full HD de 1920 x 1080 si 16,7 milioane de culori

Suporta multi-touch capacitiv in 10 puncte cu tehnologie G+FF; pur si simplu conectati monitorul la dispozitiv folosind un cablu USB-C

Panou IPS incl. unghi de vizualizare complet de 178° si raport de ecran de 16:9

Carcasa solida si durabila din aluminiu

Tehnologia HDR imbunatateste calitatea imaginii, creand o experienta de vizionare fantastica

Compatibilitate excelenta pentru munca/calatorii/jocuri: conectati monitorul portabil la PC/Mac/tableta/telefoane/console cu USB-C sau HDMI

Solutie cu un singur cablu: configurare Plug and Play a dispozitivelor compatibile prin conexiune USB-C

Design ultra subtire si usor cu difuzor integrat

Mufa audio pentru conectarea castilor sau difuzorului

Manson de protectie din neopren inclus

   

Cerinte de sistem

Interfata:

 

HDMI (necesita sursa de alimentare, inclusa)

USB-C care accepta DisplayPort Alt Mode

Compatibilitate cu sistemul de operare:

 

Sistemul de operare Android

Windows 11/10/8

Mac OS

iOS (necesar adaptor pentru dispozitivele Lightning, nu este inclus)

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      14
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      6 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/mp
    • Contrast
      1000:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 322 x 194 x 6-12 mm
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      60
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1x USB 2.0
      1 x Jack
      2 x USB Type-C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.