Monitor LED ViewSonic VG2408A-MHD 23.8 inch FHD IPS 5 ms 100 Hz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
641,47 lei
Pret 36 Rate Optimo: 23.51 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VG2408A-MHD

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED ViewSonic VG2408A-MHD 23.8 inch FHD IPS 5 ms 100 Hz de la Viewsonic

Monitor ergonomic IPS Full HD de 24" cu difuzoare incorporate

  • Panou IPS SuperClear® sRGB 99% sRGB
  • Rata de reimprospatare de 100 Hz ofera imagini fluide
  • Intrari HDMI, Display Port si VGA pentru conectivitate simpla
  • Stand pivotant reglabil pe inaltime cu functie de pivotare si inclinare
  • Eye ProTech+ pentru protectie permanenta a ochilor

 

ViewSonic VG2408A-MHD este un monitor FHD de 24" cu intrari HDMI, VGA si Display Port pentru uz profesional si casnic. Tehnologia Eye ProTech+ se pre-seteaza pentru a asigura o performanta optima a ecranului si o vizionare confortabila, fara lacrimi sau balbaieli. Extindeti-va spatiul de lucru si experimentati un multitasking cu adevarat transparent si ergonomic pe un singur ecran cu un suport compatibil VESA la un consum redus de energie.

 

Viziune extraordinara cu unghi larg

Bucurati-va de culori vii, cu o luminozitate constanta si o precizie uimitoare, indiferent de punctul de vedere. Monitorul SuperClear® IPS dispune de unghiuri de vizualizare verticale si orizontale ultra largi de 178 de grade, care ofera aceeasi calitate a imaginii cu o acuratete si o consecventa reala a culorilor, de la ecran la imprimare.

 

Full HD 1080p

Rezolutia Full HD 1920x1080 creeaza imagini incredibil de clare, pixel cu pixel. Experimentati o claritate si detalii uluitoare in timp ce lucrati, va jucati sau va bucurati de cea mai recenta premiera de spectacol.

 

 

Rata de reimprospatare variabila ofera imagini fluide si continue

Tehnologia Variable Refresh Rate (rata de reimprospatare variabila) elimina ruperea ecranului si ratele de cadre intrerupte pentru imagini fluide si continue in fiecare scena.

 

 

Imagini fluide cu o rata de reimprospatare de 100 Hz

Cu o rata de reimprospatare rapida a ecranului de 100 Hz, puteti experimenta un afisaj vizual cu adevarat fluid. Acest lucru are ca rezultat o claritate de vizualizare imbunatatita, reducerea balbaielii ecranului in timpul scenelor de actiune in miscare rapida si aduce beneficii sarcinilor legate de munca, reducand oboseala ochilor si crescand productivitatea.

 

 

Standard de culoare industriala

O capacitate de acoperire a culorii panoului de 99% sRGB reproduce culori mai bogate si mai vii, asigurand ca imaginile se aliniaza perfect la standardele de culoare din industrie.

* Procentajele au fost rotunjite la cel mai apropiat numar intreg si au fost calculate folosind specificatiile furnizate de producatorii de panouri.

 

 

Flexibilitatea conexiunii

Intrarile HDMI, VGA si DisplayPort(DP) va ofera libertatea de a va conecta monitorul la o gama larga de dispozitive.

 

 

Un nou unghi de abordare a ergonomiei la locul de munca

Bucurati-va de fiecare detaliu cu o ergonomie avansata - pivotare, pivotare, reglare pe inaltime si un unghi de inclinare ergonomica de -4°~28°. Fiecare ofera o gama mai mare de ajustari personalizabile pentru un confort maxim. Designul complet ergonomic va permite, de asemenea, sa utilizati monitorul in picioare sau sa purtati o discutie strategica de grup in jurul ecranului.

 

 

Eye ProTech+ pentru protectia permanenta a ochilor

Lucrati confortabil pe perioade indelungate cu ViewSonic Eye ProTech+. Combinand tehnologia Flicker-Free cu un ecran incorporat cu lumina albastra redusa, acest monitor ajuta la mentinerea unei senzatii de prospetime a ochilor si la prevenirea oboselii digitale a ochilor in orice moment, fara a compromite calitatea imaginii.

 

 

Difuzoare incorporate

Integrat cu doua difuzoare stereo de 2 wati, precum si cu performante incredibile ale ecranului, acest monitor ofera o imersiune multisenzoriala completa.

 

 

Sustenabilitate de mediu certificata

VG2408A-MHD este un produs certificat EnergyStar, care poate economisi costurile cu energia, reducand in acelasi timp gazele cu efect de sera. De asemenea, ecranul este certificat TCO pentru durabilitate.

*Aconomiile de energie pot varia in functie de utilizarea reala si de alti factori.

*Certificarile si reglementarile de siguranta depind de zona de achizitie.

 

Dimensiuni si porturi I/O

Montati in mod convenabil monitorul in functie de preferintele dvs., utilizand designul de montare compatibil VESA de 100 mm x 100 mm.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      23.8
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5 ms
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      250 cd/m²
    • Contrast
      1300:1 (normal)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 542 x 386-516 x 223 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      100 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      1 x HDMI
      1 x VGA
      1 x Jack
      1 x Display Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.