Mouse gaming wireless Asus P508 ROG Strix Carry, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
412,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP01B0-B0UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless Asus P508 ROG Strix Carry, Negru de la ASUS


Productivitate si jocuri, in miscare

ROG Strix Carry este un mouse wireless de gaming portabil cu tehnologie de inalta performanta ce include conectivitate wireless duala RF 2.4GHz 1ms si Bluetooth, alaturi de un senzor optic la nivel de gaming PMW3330 cu 7200 DPI pentru un control si acuratete sporite. Strix Carry este, de asemenea, extrem de eficient, oferind o autonomie lunga a bateriei atunci cand este conectat prin Bluetooth sau jocuri fara latente la 2.4GHz, astfel ca este intotdeauna gata de lucru sau de joaca - acasa, la birou sau pe drum.

PRODUCTIVITATE CU O DURATA DE VIATA A BATERIEI EXCEPTIONALA

Forma mica, ergonomica a lui Strix Carry este extraordinar de portabila, astfel incat va poate insoti peste tot. Conectivitatea duala wireless ofera o stabilitate superba si o durata de viata exceptionala a bateriei, depasind cu mult concurenta cu o utilizare non-stop de 300+ ore, gaming fara latente pe 2.4GHz si 400+ ore pe Bluetooth, astfel veti beneficia de productivitate zilnica sau de performanta in jocuri.


PERFORMANTA LA NIVEL DE GAMING

Cu un senzor optic PMW3330 pentru gaming, ROG Strix Carry este arma perfecta pentru glorie in jocuri, oferind o sensibilitate de 50-7.200 dpi, de mare precizie si acuratete, oriunde jucati. Acesta urmareste, de asemenea, pana la 150 de inci pe secunda (IPS) si ofera acceleratii de pana la 30g, permitandu-va sa bombardati si sa loviti cat mai repede posibil pentru a va asigura victoria - totul intr-un pachet cu dimensiuni reduse.

TEHNOLOGIE SMARTHOP

ROG Strix Carry scaneaza spectrul de frecvente radio de o mie de ori pe secunda si utilizeaza tehnologia SmartHop pentru a identifica si a evita congestionarea si interferentele care inconjoara banda de 2.4GHz. Acest lucru ii permite sa comute fara probleme pe cele mai libere canale, in timp real, asigurand conexiuni puternice si stabile, indiferent de locul in care mergeti sau de celelalte dispozitive din jurul dvs.

DESIGN EXCLUSIV AL SWITCH-URILOR CU SOCKET

Design-ul exclusiv ROG al switch-urilor cu socket duce personalizarea la un nivel cu totul nou prin posibilitatea de a schimba cu usurinta switch-urile mouse-ului. Aceasta inseamna ca aveti optiunea de a instala switch-ul cu forta potrivita si raspunsul preferat, si puteti inlocui switch-urile uzate sau stricate pentru a prelungi durata de viata a mouse-ului.

PRINDERE TIP PALMA & VARFUL DEGETELOR

ROG Strix Carry ofera confort maxim in jocuri, campania dupa campanie. Dimensiunile compacte si forma svelta se potrivesc perfect in mana dreapta, cu o ergonomie perfect optimizata pentru stilul de control cu palma sau cu varful degetelor

HUSA DE PROTECTIE SPECIALA

ROG Strix Carry este la fel de mobil ca dvs., asa ca am inclus o husa din imitatie de piele fina pentru a servi drept protectie inteligenta oriunde ati merge. Aceasta este conturata pentru o potrivire perfecta, ceea ce inseamna ca Strix Carry aluneca cu aceeasi orientare, de fiecare data. Doar deschideti husa, scoateti mouse-ul si sunteti gata de actiune!

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetoorh
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      7200 dpi
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      101 x 36 x 64 mm
    • Altele
      Senzor Optic

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.