CANYON Mouse Gaming Apstar Side-Scrolling RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
71,02 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CND-SGM12RGB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Gaming Apstar Side-Scrolling RGB de la CANYON

6 BUTOANE PROGRAMABILE

Acest mouse este facut sa dureze! Butoanele ultra-durabile pentru lupte intense pentru jocuri te ajuta sa raspunzi cat mai precis. Driverul mouse-ului permite configurarea macro-urilor si personalizarea comenzilor butoanelor pentru jocurile preferate. Joaca cu o eficienta maxima, adaptand mouse-ul in mod special pentru personajul tau de joc.

   

SUPRAFATA MATA UV

Suprafata eleganta, care nu aluneca, transforma acest gadget performant intr-o adevarata piesa centrala a unui spatiu de jocuri.

   

LUMINA COLORATA

Vedeti si controlati mouse-ul in intuneric in timpul sesiunilor de joc de peste noapte de lunga durata si bucurati-va de o iluminare magnifica de culoare curcubeu pe partile laterale si pe panoul superior.

   

SENZOR SUNPLUS DE MARE PRECIZIE SPCP6651B

Acest senzor apartine unei noi generatii si ofera capacitate de urmarire a suprafetei de inalta precizie si rezolutii programabile flexibile. Schimbati rezolutiile din mers si obtineti o precizie precisa a oricarei miscari a mouse-ului!

   

DERULARE CONFORTABILA

Derularea laterala rezistenta la derapare ruleaza lin si silentios. Situat intr-un loc convenabil, poate fi mult mai confortabil pentru degete decat forma traditionala. Daca sunteti un fan al sesiunilor lungi de jocuri, cu siguranta ar trebui sa incercati!

   

MODUL DE MEMORIE ON BOARD INCLUS

Modulul de memorie integrat va permite sa transferati setari personalizate, copii de siguranta si intregul profil de jucator pe alte computere.

   

JOCURI FARA INTERFERENTE

Cablul acoperit cu impletitura si filtrul de ferita suprima zgomotul de inalta frecventa si imbunatateste viteza si claritatea semnalului. Nimic nu poate interfera dinamica jocului tau! Transmiterea instantanee a semnalului furnizata de filtrul de ferita reduce interferentele electrice.

   

SETARI PERSONALE NELIMITATE

Software-ul mouse-ului a fost dezvoltat pentru a va oferi oportunitati nelimitate de setari personale in jocul oricarui gen. Personalizarea completa a mouse-ului va permite sa creati un profil de jucator, sa atribuiti macro-uri, sa modificati alocari de butoane, DPI. Victoria este a ta!

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Wired
    • Rezolutie maxima
      6400 dpi
    • Numar butoane
      6

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.