Dell Mouse MS3320W, Connectivity Technol

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
87,81 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.22 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

570-ABPY

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Dell Mouse MS3320W, Connectivity Technol de la Dell

Pentru uz zilnic
Lucrati eficient cu acest mouse Dell Wireless Mobile - MS3320W. Doua moduri simple de conectare va permit sa asociati si sa conectati aproape orice PC prin wireless de 2,4 GHz sau Bluetooth 5.0.

Asociere usoara
Asociati rapid mouse-ul la laptopul Windows prin Bluetooth folosind Microsoft Swift Pair * , astfel incat sa nu fie nevoie sa configurati setarile Windows de fiecare data. Software-ul este compatibil cu un numar mare de sisteme de operare si ofera astfel flexibilitate maxima. *Numai din Windows 10 v1803.

 

Design orientat spre durabilitate
Cu o durata de viata a bateriei de 36 de luni * , acest mouse inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la inlocuirea bateriei.

Pur si simplu de incredere
Cu serviciul de schimb avansat de trei ani de la Dell * , daca apare un defect in perioada de garantie, un mouse inlocuitor va va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare, oferindu-va liniste sufleteasca. Testarea riguroasa a sistemelor Dell asigura ca mouse-ul dumneavoastra este complet fiabil si bine conceput. Acest lucru simplifica foarte mult configurarea si implementarea pe mai multe sisteme.
   
Urmarire precisa

Un senzor de 1600 DPI va asigura ca puteti utiliza cu usurinta acest mouse Dell Mobile Wireless - MS3320W cu afisaje de inalta rezolutie. Senzorul optic ofera urmarire precisa si este ideal pentru majoritatea suprafetelor de birou.
   
Gestionare usoara

Software-ul Dell Peripheral Manager * va permite sa va gestionati eficient tastaturile si mouse-urile. Cu mouse-ul Dell Wireless Mobile, il puteti folosi pentru a asocia si gestiona dispozitive, pentru a verifica starea bateriei si a conexiunii si pentru a obtine cu usurinta cele mai recente actualizari de firmware.
   

 

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
      USB
    • Tehnologie
      Wireless
    • Rezolutie maxima
      1600
    • Numar butoane
      3/1
    • Culoare
      Roz
    • Dimensiuni
      104.14 x 60.96 x 38.10 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.