HP Mouse gaming HyperX Pulsefire Haste, Sensor Pixart, 3.2 DPI, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
339,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.43 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4P5E4AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming HyperX Pulsefire Haste, Sensor Pixart, 3.2 DPI, Alb/Roz de la HP

HyperX Pulsefire Haste este construit pentru jucatorii de elita care doresc sa castige fiecare fractiune de secunda posibila in incercarea lor de a fi cei mai buni. Cu o greutate de 59 de grame, acest mouse cu carcasa de tip fagure cu functii complete si receptiv are tot ce aveti nevoie, doar fara greutate suplimentara. Microcomutatoarele TTC Golden ofera clicuri satisfacatoare si de incredere si sunt evaluate pentru 60 de milioane de clicuri, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la intrarile lipsa. Cablul USB flexibil HyperFlex si patinele din PTFE de calitate virgin lucreaza impreuna pentru a va oferi o alunecare lina si usoara pentru a face dominarea jocului simpla.

Design ultra-usor de carcasa hexagonala

Pulsefire Haste este construit cu o carcasa de tip fagure care face mouse-ul mai usor decat un mouse cu carcasa solida, fara a sacrifica durabilitatea. Designul cu plasa deschisa permite, de asemenea, o mai buna ventilatie si flux de aer.

 

Cablu USB HyperFlex

Cablul USB HyperFlex este fabricat din material paracord usor si flexibil, conceput pentru a reduce tensiunea si rezistenta pentru o miscare mai usoara a mouse-ului.

 

Intrerupatoare TTC Golden micro rezistente la praf

Aceste comutatoare ofera clicuri solide si satisfacatoare, astfel incat sa stiti ca sunt inregistrate. De asemenea, au un strat anti-praf si sunt evaluate pentru pana la 60 de milioane de clicuri.

 

Patine din PTFE pur virgin

Patinele 100% PTFE cu frecare redusa asigura o alunecare usoara si fara efort pentru a face mouse-ul mai receptiv. Exista, de asemenea, un set de schimb de patine inclus in cazul in care se uzeaza.

 

Banda de prindere inclusa

Pentru persoanele care prefera un pic mai mult control si confort, banda de prindere este inclusa pentru partea laterala a mouse-ului si atat butoanele stanga cat si dreapta ale mouse-ului.

 

Personalizati cu software-ul HyperX NGENUITY

Personalizati cu usurinta setarile DPI, iluminarea RGB, alocarea butoanelor si inregistrati macrocomenzi cu software-ul HyperX NGENUITY puternic si usor de utilizat.

 

Senzor Pixart 3335

Pixart 3335 este un echilibru frumos intre greutate si performanta si poate detecta pana la 16000 DPI in mod nativ. Obtineti urmarirea fluida si receptiva de care aveti nevoie pentru a va mentine obiectivul la tinta.

 

Design receptiv cu butoane impartite

Designul cu butoane impartite ofera intregului buton o senzatie consistenta oriunde faci clic si ajuta mouse-ul sa detecteze atat clicurile usoare, cat si cele robuste.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 16000
Butoane/rotite 6
Interfata mouse USB
Mouse mini Nu
Tehnologie Cu fir
Senzor Pixart PAW3335
Culoare Alb/Roz
Greutate (g) 58.96
Altele

Viteza 450 ips

60 million clicks life

Continut pachet

1 x Mouse Gaming

1 x Grip Tape

1 x Extra PTFE Skates

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Rezolutie maxima
      16000
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Alb
      Roz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.