Logitech Mouse gaming wireless Pro X Superlight 2, ultrausor, senzor LightSpeed Hero, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
707,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-006630

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless Pro X Superlight 2, ultrausor, senzor LightSpeed Hero, Negru de la Logitech

EVOLUTIE

Va prezentam urmatoarea evolutie a unei pictograme a jocurilor profesionale - acum mai rapida si mai precisa. Mouse-ul nostru de gaming de 60 g, castigator al campionatelor, a fost conceput in colaborare cu cei mai importanti jucatori profesionisti din lume pentru a dobori orice bariera dintre tine si victorie.

   

INTRERUPATOARE HIBRIDE LIGHTFORCE

Tehnologia noastra exclusiva de comutatie optico-mecanica hibrida combina viteza si fiabilitatea comutatoarelor optice cu consumul redus de energie si senzatia satisfacatoare de clic a unui microcomutator galvanic (sau mecanic) traditional. Obtineti performanta de care au nevoie profesionistii fara a avea impact asupra duratei de viata a bateriei.

   

SENSOR HERO 2

Precizie la nivel profesionist cu cel mai avansat senzor din jocuri. Experimentati fiabilitatea urmaririi peste 500+ IPS si pana la 32.000 DPI.

   

LIGHTSPEED WIRELESS

Fiabilitatea LIGHTSPEED - acum cu increderea unei rate de raportare mai rapide decat generatia anterioara.

   

PRO-GRADE TECH

Cel mai popular mouse pentru sporturi sportive, rafinat. Cu polling 2K, USB-C, autonomie de 95 de ore si compatibilitate cu incarcarea wireless POWERPLAY.

   

CALIBRARE PRECISA A SENZORULUI

Calibrarea precisa a senzorului permite o ajustare independenta si precisa pentru axele X si Y, toleranta de ridicare reglabila pentru a se potrivi cu aderenta si miscarea ta si este usor de sincronizat cu setarile de sensibilitate ale unui alt mouse - toate acestea prin Logitech G HUB.

   

PTFE CU ADAOS ZERO

Confortabil. Neted. Fara cusaturi. Picioarele de mouse PTFE cu zero aditivi ofera o alunecare lina pentru o conexiune pura si fluida cu jocul.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      32000
    • Numar butoane
      5
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      63.5 x 125 x 40 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.