Logitech Mouse gaming G102 Prodigy

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming G102 Prodigy de la Logitech

Imbunatatiti-va acuratetea
Senzor optic pentru jocuri. Jucati la potentialul dvs. maxim cu ajutorul senzorului precis. G102 dispune de un nou senzor conceput in SUA si fabricat in Elvetia. Senzorul 200 - 6000DPI ofera precizie incredibila, viteza de urmarire si consistenta pentru un control mai bun, indiferent de stilul dvs. de joc.
 
 
Design clasic
Confortabil si familiar. G102 este inspirat de liniile clasice si de constructia simpla a legendarului G100S. Iubit de jucatori din intreaga lume si de profesionistii eSports, este un design familiar si optimizat pentru a avea versatilitate, durabilitate si confort.
 
 
Performanta de gaming
Pana la 8 ori mai rapid. G102 Prodigy transmite pana la 1000 de rapoarte pe secunda - sau de 8 ori mai rapid decat mousii standard. Astfel, atunci cand mouse-ul este miscat sau apasat, raspunsul pe ecran este aproape instantaneu.
 
 
Click-uri precise
Tensiunea avansata a click-urilor stanga si dreapta reduce forta necesara pentru a face click.
 
 
Calitate Logitech
Calitate si experienta in care puteti avea incredere. Logitech este lider in inovare si progres tehnologic, in tehnologii audio, dispozitive de birou si gaming. Fiecare dispozitiv este proiectat si testat in laboratoarele de cercetare si dezvoltare Logitech.
   
Luati-va setarile cu dvs.
Salvati setarile dvs. preferate in memoria interna a mouse-ului si folositi-o pe orice computer fara a fi nevoiti sa instalati din nou software-ul sau sa reconfigurati setarile pe noul PC.
   
Personalizati pentru mai mult control
Mouse-ul Logitech G102 Prodigy Gaming ofera 6 butoane programabile si usor de configurat folosind software-ul Logitech Gaming. Utilizatorii avansati pot configura oricare dintre cele 6 butoane pentru a simplifica actiunile din joc.
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      6000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      38.2 x 116.6 x 62.15
    • Altele
      85 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.