LORGAR Mouse Gaming Jetter 357 RGB Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
112,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LRG-GMS357

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Gaming Jetter 357 RGB Black de la LORGAR

DESIGN ERGONOMIC, USOR

Ergonomic si usor - doar 75 de grame, acest mouse de gaming se simte confortabil indiferent de dimensiunea mainii si de aderenta

   

6 BUTOANE PROGRAMABILE

Cu 6 butoane durabile (30 de milioane de clicuri) si programabile, va puteti configura mouse-ul pentru diferite scenarii de joc, indiferent de gen. Functia KBS ofera un singur nivel de rezistenta la clicuri, ori de cate ori apasati pe ambele butoane.

   

PTFE PICIOARE

Materialul special dezvoltat pentru picioare asigura o alunecare lina si precisa chiar si in cazul utilizarii pe termen lung

   

SISTEM RGB IMBUNATATIT DE ILUMINARE DIN SPATE

Controlati lumina de fundal folosind unul dintre cele 4 moduri sau alegeti o culoare care sa se potriveasca cu configuratia dvs. de joc.

   

SENZOR PIXART DE CALITATE PENTRU JOCURI

Senzorul optic Pixart de inalta performanta ofera performante fiabile chiar si la parametri DPI ridicati. Compatibil cu toate tipurile de suprafete de joc.

   

LORGAR WP GAMEWARE

Originalul nostru Lorgar WP Gameware va permite sa accesati setari avansate si personalizari, de la iluminarea din spate a mouse-ului pana la inregistrarea macro-urilor.

   

DESCOPERA-TI PERFORMANTA

Cu Lorgar WP Gameware, puteti explora statisticile personale de activitate. Numarul de clicuri, viteza de joc, raza de actiune a mouse-ului si chiar mai multe sunt disponibile in modulul original Lorgar WP Gameware.

   

 

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Wired
    • Rezolutie maxima
      8000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      124.9 x 71.65 x 41.36 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.