MSI Mouse lightweight, negru, 26.000 DPI, wireless, iluminare RGB, 85g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
445,95 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.35 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S12-4300080-C54

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse lightweight, negru, 26.000 DPI, wireless, iluminare RGB, 85g de la MSI

Cu o greutate de doar 65 de grame, ultra-usor GM41 este mouse-ul de gaming perfect pentru jocurile competitive, permitand jucatorilor sa se miste fara efort si sa vizeze cu o agilitate si o precizie incredibile.

 

DESIGN MINNUT GANDIT

Mouse-ul GM41 a fost proiectat astfel incat fiecare parte a acestuia sa fie cat mai usoara posibil.

 

O PRINCARE SIGURA IN LUPTE

Tine-ti pozitia in lupta! GM41 este echipat cu manere laterale cu o textura de suprafata anti-alunecare in forma de romb care ofera o senzatie perfecta la prindere si, datorita formei subtiri, ofera un confort exceptional atat celor care prefera o prindere cu mana completa, cat si prinderea mouse-ului. cu degetele indoite.

 

CONCEPUT PENTRU CASTIGA

GM41 este construit pentru a-ti lasa toti adversarii in urma! Comutatoarele OMRON sunt evaluate pentru 60 de milioane de clicuri, ceea ce le face extrem de durabile si fiabile.

 

REZOLUTIE EXTREMA PANA LA 16000 DPI

Senzorul optic de ultima generatie ofera o fiabilitate extrem de ridicata si o viteza de urmarire de 400 IPS, rezolutie de pana la 16000 DPI si o rata de interogare de 1 milisecunda.

 

LUMINA MISTICA RGB

Exprimati-va starea de spirit folosind milioane de culori si o gama larga de efecte de animatie de lumina predefinite sau sincronizati iluminarea de fundal a mouse-ului cu alte elemente de iluminare RGB ale computerului dvs.

 

CABLUL MSI FRIXIONFREE

Cablul MSI FriXionFree este proiectat pentru a minimiza frecarea cablului pe mouse pad sau pe birou. In acest fel, impactul cablului asupra miscarilor mouse-ului jucatorului si precizia acestora este redus.

 

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      26000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      122 x 65 x 45 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.