ASUS Mousepad gaming Scabbard

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad gaming Scabbard de la ASUS



Rog Scabbard
ROG Scabbard stabileste scena pentru luptele cele mai epice si victorii uimitoare.
Facut dintr-o tesatura Cordura Lite rezistenta la stropi si rezistent la pete, acest mousepad extins pentru mouse ofera un spatiu amplu pentru jocuri, ceea ce il face terenul de lupta ideal pentru jocuri.
Dispunand de inscriptii stralucitoare in culori intunecate, margini cusute anti-frictiune si o baza din cauciuc "ROG rosu" non-alunecoasa, ROG Scabbard este cel mai bun aliat de joc.
 


Durabilitate superioara si rezistanta splash
ROG Scabbard protejeaza impotriva stropirea accidentala, fiind in acelasi timp usor de intretinut.
Fabricat din tesatura Cordura® Lite durabila, rezistenta la strapungere si pete, materialul de alegere pentru brandurile sportive internationale militare si exterioare, acesta ofera o suprafata de urmarire consistenta si receptiva si pastreaza in stare perfecta
Indiferent de ce arunca jocurile dvs. la aceasta.
 


Suprafata Optimizata
 Tesaturii textile este proiectata pentru a oferi o suprafata neteda cu frictiune potrivita, excelenta atat pentru senzori optici, cat si pentru senzori laser.
Suprafata de 2 mm groasa, usor amortizata, aduce un plus de confort pentru jocuri.
 


Mousepad
Aceasta suprafata mare, cu o dimensiune de 900 x 400 x 2 mm, acopera toate echipamentele si accesoriile pentru jocuri, inclusiv laptopul, tastatura si mouse-ul.
In caldura de lupta, va protejeaza biroul impotriva scurgerilor de bauturi si a zgarieturilor.
 


Proiectat corect
Designul curat al lui ROG Scabbard se integreaza perfect in orice setare.
Cand luminile cad in jos si e timpul sa jucam, o inscriptie ROG Scabbard stralucitoare adauga o estetica rece zonei dvs. de jocuri.
 
Proiectat
Cu suprafata de tesatura Cordura® Lite durabila, marginea cusaturii rezistente la frecare si o baza din cauciuc "ROG rosu", care nu aluneca, ROG Scabbard este un mouse-ul de lunga durata, conceput pentru a suporta cele mai grele batalii - si mult mai mult.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Invelis Baza cauciucata
Dimensiuni 900 x 400 x 2 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.