Mousepad Gaming Asus CERBERUS Mat - PLUS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad Gaming Asus CERBERUS Mat - PLUS de la ASUS



 
ASUS Cerberus, este proiectat pentru gameri si este dotat cu caracteristici minunate pentru o utilizare confortabila, rapida si precisa a mouse-ului in timpul jocurilor intense. Acestea includ o textura de suprafata consistenta, o baza de cauciuc natural antiderapanta, o cusatura fina si durabila si o fermitate optimizata.


 
Obtineti cele mai bune performante, control consistent
Textura fina si consistenta a suprafetei asigura un control precis si consistent, fara obstacole pentru orice tip de mouse, astfel incat sa puteti domina campul de lupta al jocurilor.
 

Ramaneti in control
Baza din cauciuc anti-alunecare asigura o aderenta mai mare cu 1,3X decat produsele clasice, oferindu-va un control deplin in timpul sesiunilor intense de jocuri.


Calitate, neteda si durabila
Cusatura durabila, impiedicand ruperea chiar si dupa ani de joc. Este, de asemenea, uimitor de confortabil, sustinand mana si incheietura mainii pentru a minimiza oboseala in timpul momentelor lungi de joc.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.