Mousepad gaming Asus ROG Strix Edge Limited Nordic Edition

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad gaming Asus ROG Strix Edge Limited Nordic Edition de la ASUS

ROG Strix Edge este un mousepad de gaming mare, vertical, cu o suprafata de material optimizata care ofera o urmarire precisa si receptiva pentru o performanta exceptionala. Incorporand cusaturi anti-frictiune, pline de culoare si baza din cauciuc anti-derapare, acest mousepad subtire, usor si portabil este un must-have pentru gameri.
 
 
Utilizare verticala
Cautarea mousepad-ului vertical ideal pentru jocuri s-a incheiat. ROG Strix Edge este aici pentru a oferi o suprafata de dimensiuni mari, confortabila, cu design ergonomic, cu un material orizontal special conceput pentru cea mai buna experienta de joc. Oferind optiuni de plasare flexibile, poti lasa mousepad-ul aplecat pe marginea biroului pentru a-ti proteja bratul impotriva muchiilor ascutite si ramai si cu suficient spatiu pentru miscarea mouse-ului. ROG Strix Edge asigura o experienta de joc mai confortabila, oferind in acelasi timp cea mai buna performanta in cadrul oricarui joc!
 
Suprafata optimizata pentru jocuri
ROG Strix Edge este conceput pentru a oferi o alunecare super-neteda, un grad de frictiune adecvat si un spatiu amplu pentru toate miscarile mouse-ului. Suprafata de material textil functioneaza perfect atat cu senzori laser cat si optici, oferind posibilitatea de a realiza cu mouse-ul o urmarire precisa si responsiva. Cu o grosime de 2 mm, acesta este conceput pentru confortul incheieturii si mainii.
 
 
Cusatura anti-frictiune full-color
ROG Strix Edge foloseste cea mai avansata tehnologie full-color anti-frictiune pentru a proteja mousepad-ul impotriva frictiunii si pentru a ii asigura estetica!
 
 
Gaming in miscare
Cu ROG Strix Edge, experientia de joc omogena nu se mai limiteaza doar la biroul de acasa. Subtire, usor si portabil, acest mousepad ofera o baza solida de jocuri oricand, oriunde.
 
 
Baza anti-alunecare din cauciuc
Baza din cauciuc anti-alunecare ofera o aderenta ferma pe orice suprafata. Acest lucru inseamna ca te poti concentra complet asupra castigarii jocului, fara sa iti faci griji in legatura cu alunecarea mousepad-ului care ti-ar putea afecta jocul.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Invelis Baza cauciucata
Dimensiuni 400 x 450 x 2 mm
Altele Greutate: 260 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.