Mousepad gaming Logitech G740, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
84,41 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.09 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

943-000805

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad gaming Logitech G740, Negru de la Logitech

5 MM GROSIME

Grosimea preferata de jucatorii profesionisti pentru o suprafata de birou mai consistenta si pentru un joc mai bun in LANS si turnee.

 

 

PERFECT FRICTION

Obtineti exact cantitatea potrivita de rezistenta pentru picioarele mouse-ului. Perfecta pentru toate pornirile, opririle si miscarile bruste si rapide care vin cu jocurile cu DPI scazut.

 

 

TEXTURA POTRIVITA

Textura perfecta a suprafetei ofera imagini optime pentru senzorul mouse-ului, astfel incat acesta sa poata traduce miscarea mouse-ului in miscare a cursorului.

 


CONCEPUTE PENTRU O PERFORMANTA OPTIMA

Textura este apropiata de cea intalnita in mediile de testare optime, oferind jucatorilor acces la cea mai mare acuratete si precizie posibila a senzorului mouse-ului Logitech G.

 

 

NO-SLIP BASE

Baza din cauciuc previne formarea de cocoloase si alunecarea, astfel incat mousepad-ul ramane pe loc in timpul miscarilor rapide si ample pe care jucatorii le folosesc in jocurile cu DPI scazut.

 

MATERIAL MOALE. CONFORT MAI BUN.

Conceput pentru toate acele miscari ale incheieturii mainii care se deplaseaza inainte si inapoi pe marginea mouse pad-ului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Invelis Baza cauciucata
Dimensiuni 40 x 46 cm
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Mousepad
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.