Mousepad gaming Logitech G640 L, Panza, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad gaming Logitech G640 L, Panza, Negru de la Logitech

FRECARE MODERATA A SUPRAFETEI

Atunci cand folositi setari cu DPI scazut, beneficiati de o rezistenta moderata a picioarelor mouse-ului atunci cand incepeti sau opriti o miscare rapida sau brusca, obisnuita in jocurile cu DPI scazut. G640 ofera o cantitate potrivita de frecare pentru manevrele de jocuri cu DPI scazut.

 

 

DESIGN EDGE-TO-EDGE

Stiind ca unele modele si modele pot interfera cu performanta senzorilor, mouse-ul de panza G640 a fost proiectat pentru o performanta constanta. De la margine la margine, pad-ul are o textura de suprafata curata si consistenta pentru o urmarire lina pe intreaga suprafata.

 

 

SE POTRIVESTE CU SENZORII LOGITECH G

G640 ofera jucatorilor acces la acuratete si precizie imbunatatita a senzorilor. G640 utilizeaza o textura de suprafata comparabila cu mediul optim de testare pentru un mouse Logitech G.

 

 

FACUT PENTRU JOC

Baza de cauciuc lipita ferm de carpa mentine suprafata flexibila la locul ei si impiedica textura sa se stranga in fata mouse-ului, interferand cu miscarea lina a acestuia. Tesatura moale imbunatateste confortul pe masura ce incheietura mainii se misca inainte si inapoi pe marginea mouse pad-ului.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Invelis

Baza cauciucata

Textil

Dimensiuni 460 x 400 x 3 mm
Altele 352g
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Mousepad
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.