Multifunctional inkjet color CISS Canon PIXMA G3470 Black, dimensiune A4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.167,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 42.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5805C009AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional inkjet color CISS Canon PIXMA G3470 Black, dimensiune A4 de la Canon

Faceti economii uriase la costurile de imprimare la domiciliu cu aceasta imprimanta 3 in 1 rapida si usor de utilizat, cu rezervoare de cerneala reincarcabile si Wi-Fi.

 

Imprimare rapida. Economii URIASE

Imprimati, copiati si scanati documente acasa facand economii uriase cu aceasta imprimanta MegaTank rapida, accesibila si eficienta, cu Wi-Fi. Cu rezervoare reincarcabile si un singur set de recipiente de cerneala producand pana la 8.100 de imprimari, costurile de functionare sunt uimitor de scazute comparativ cu imprimantele cu cartuse.

 

Costuri foarte mici de functionare

Faceti economii uriase pe toata durata de viata a imprimantei datorita rezervoarelor de cerneala reincarcabile de mare capacitate. Imprimati 6.000 de pagini cu cerneala neagra (7.600 in modul economic) si 7.700 de pagini cu cerneala color (8.100 in modul economic).

 

 

Utilizare simpla

Utilizare zilnica usoara, directa datorita panoului LCD clar de 1,3” si instalarii unui cap de imprimare cu o singura actiune.

 

 

Productivitate de mare viteza

Obtineti documente mai rapid datorita vitezelor de imprimare de 11,0 ipm (monocrom) si 6,0 ipm (color).

 

 

Intretinere usoara la domiciliu

Mentineti la minimum timpul de inactivitate datorita cartusului de mentenanta care poate fi inlocuit de utilizator si recipientelor de cerneala fara presare, cu ID mecanic.

 

 

Conectivitate wireless

Imprimati fara probleme de pe o serie de dispozitive cu conectivitate Wi-Fi si compatibilitate cu PIXMA Cloud Link, aplicatia Canon PRINT, Apple AirPrint si multe altele.

 

 

Lucrati cu mai multe suporturi

Fiti creativ acasa cu posibilitatea de a imprima pe hartie foto magnetica si mata.

 

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.