Multifunctional inkjet color CISS Canon Maxify GX3040, dimensiune A4 , duplex printare

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.377,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 87.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5777C009AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional inkjet color CISS Canon Maxify GX3040, dimensiune A4 , duplex printare de la Canon

Imprimati volume mari de documente profesionale de inalta calitate, facand economii uriase la CPP si TCO, cu aceasta imprimanta 3 in 1 MAXIFY GX usor de utilizat, echipata cu rezervoare reincarcabile.

 

MAXIFY GX3040

 

Productivitate exceptionala, cele mai bune valori CPP si TCO din clasa sa

Costul pe pagina (CPP) reprezinta suma de bani necesara pentru a imprima o singura pagina. Acesta este stabilit prin impartirea costului cernelii la randament.

Costul total de detinere (TCO) este un calcul al costurilor unei imprimante pe baza costului initial de achizitie al echipamentului, la care se adauga costurile cu cerneala, pe o anumita perioada.

 

Costuri de functionare reduse, productivitate exceptionala

Cu un set complet de recipiente de cerneala care produc pana la 14.000 de imprimari, aceasta imprimanta MegaTank de inalta performanta si mare volum ofera economii uriase la costul total de detinere si costul pe pagina. Aceasta este o investitie inteligenta pentru orice birou de acasa.

 

Costuri foarte mici de functionare

Economisiti pe durata de viata a imprimantei datorita rezervoarelor de cerneala reincarcabile rentabile, care reduc semnificativ costul total de detinere si costul pe pagina. Cresteti capacitatea de imprimare cu modul economic si imprimati pana la de 1,5 ori mai multe pagini cu aceeasi cantitate de cerneala.

 

MAXIFY GX3040

 

Imprimari superbe, de calitate profesionala

Beneficiati de imprimari de calitate profesionala rezistente la apa, la frecare si la markere, cu lizibilitate excelenta, produse rapid si in volume mari.

 

MAXIFY GX3040

 

Imprimati mai multe materiale multimedia la nivel intern

Imprimati fluturasi, bannere si afise la nivel intern datorita compatibilitatii cu o mare varietate de materiale, inclusiv suporturi magnetice si foto, la care se adauga o noua tava plata in partea din spate, care accepta suporturi mai groase si carton.

 

MAXIFY GX3040

 

Imprimati fara intreruperi

Imprimati volume mari de documente fara neplacerea de a reincarca hartie datorita alimentarii posterioare de 100 de coli si casetei frontale de 250 de coli, configurate pentru a simplifica si accelera verificarea nivelurilor hartiei.

 

MAXIFY GX3040

 

Mica, dar puternica

Economisiti spatiu vital acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte ale imprimantei, reducand in acelasi timp cantitatea de ambalaje din plastic, ceea ce inseamna ca mai mult din acestea pot fi reciclate cu usurinta.

 

MAXIFY GX3040

 

Usor de utilizat si intretinut

Reduceti timpul de inactivitate cu cartusul de mentenanta care poate fi inlocuit de utilizator, usor accesibil din partea frontala a imprimantei. Capacele cu arc si codificate pe culori ale recipientelor de cerneala asigura reumpleri simple si fara mizerie.

 

MAXIFY GX3040
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.