Multifunctional laser A4 color Canon MF651Cw

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.323,77 lei
Pret 36 Rate Optimo: 48.52 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5158C009AA

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional laser A4 color Canon MF651Cw de la Canon

Accesati fisierele din cloud

Conectivitatea cloud gata de utilizare este compatibila cu Google Drive, DropBox si OneDrive, ceea ce face ca imprimarea si scanarea sa se faca rapid si usor direct in si din cloud.

 

Imprimati de pe smartphone-ul dvs.

Conectivitatea mobila cu aplicatia Canon PRINT Business, AirPrint (Apple)si Mopria (Android) inseamna ca puteti imprima de pe telefon, oriunde v-ati afla.

 

   

Automatizati sarcinile zilnice

Personalizati-va fluxurile de lucru cu ajutorul Bibliotecii de aplicatii, care permite realizarea de sarcini cu o singura atingere, cum ar fi imprimarea formularelor stocate, scanarea catre e-mail si copierea documentelor.

 

Protejati documentele sensibile

Printre functiile de securitate robuste se numara Secure PIN pentru a restrictiona lansarea automata a lucrarilor si Verify System at Startup pentru a va proteja dispozitivul impotriva hackerilor si a amenintarilor cu virusi.

 

Cresteti eficienta

Imprimarea rapida, scanarea fata-verso intr-o singura trecere, care economiseste timp, si un ecran tactil color mare faciliteaza fluxurile de lucru eficiente de imprimare si scanare.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.