HP Multifunctional inkjet Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional inkjet Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One de la HP

Imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One(D4H22C)

Bucurati-va de simplitatea imprimarii cu acest echipament HP Deskjet all-in-one accesibil, precum si de versatilitatea functiilor de scanare, copiere si fax utilizand alimentatorul automat de documente de 35 de pagini. Cu cernelurile HP originale cu cost redus imprimati mai mult si va costa mai putin.1 Economisiti spatiu cu designul compact care incape oriunde.
Echipamentul HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One este conceput pentru utilizatorii de acasa care tin cont de buget si cauta un dispozitiv pentru imprimare accesibila - plus scanare, copiere si fax pentru documente cu mai multe pagini - cu configurare rapida, operare simpla si cerneluri HP originale cu costuri reduse.

Caracteristici

Realizati mai multe la un pret mai mic - imprimati la acelasi cost pana la de 2 ori mai multe pagini.

Efectuati mai multe imprimari zilnice la un pret mai mic - pana la de doua ori mai multe pagini la acelasi cost.
Imprimati si copiati utilizand cartuse de cerneala HP accesibile, care imprima text de calitate laser si imagini in culori vii.
Economisiti energie - si bani - cu aceasta imprimanta certificata ENERGY STAR®.

Operatii de imprimare, scanare, copiere si fax cu un dispozitiv simplu de utilizat - faceti mai multe cu ADF-ul integrat.

Bucurati-va de adevarata versatilitate - obtineti tot ce va trebuie utilizand acest echipament all-in-one fara complicatii.
Realizati totul de la un dispozitiv accesibil - imprimati pagini Web, scanati fotografii, copiati corespondenta, trimiteti faxuri.
Lasati stive de hartie sa fie trimise prin fax, scanate sau copiate utilizand alimentatorul automat de documente pentru 35 de coli.

Incepeti imediat - si economisiti spatiu cu un design elegant si compact.

Fiti productiv si incepeti lucrul in cateva minute datorita configurarii rapide si simple si a operarii usoare.
Mergeti in fata echipamentului si imprimati, trimiteti faxuri, scanati si copiati utilizand afisajul grafic si tastatura numerica.
Economisiti spatiu valoros cu un all-in-one compact, proiectat pentru a incapea pe birou sau pe un raft, fara a incomoda.

HP D4H22C MFC 2645 DESKJET ADVANTAGE A4

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.