Multifunctional monocrom HP LaserJet Tank MFP 2604sdw, A4, tava 250 coli, Ethernet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.368,34 lei
Pret 36 Rate Optimo: 50.16 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

381V1A

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional monocrom HP LaserJet Tank MFP 2604sdw, A4, tava 250 coli, Ethernet de la HP

Bucură-te de funcţiile pentru business şi economii cu imprimanta HP LaserJet Tank MFP 2604sdw all-in-one preîncărcată cu toner original HP pentru până la 5.000 de pagini¹
     
Funcţii
Imprimare, copiere, scanare
Viteză de imprimare
Viteză de imprimare de până la 22 ppm (monocrom, A4)¹
Calitate imprimare alb-negru (mod optim)
Până la 600 x 600 dpi
Capacitatea alimentatorului automat de documente
Standard, 40 de coli
     
     
Beneficiezi de imprimare de înaltă calitate cu cel mai mic cost pe pagină

Obţii cel mai scăzut cost de utilizare cu tonerul preîncărcat pentru 5.000 de pagini şi economiseşti cu kitul de reîncărcare cu toner HP² ³.
     
     
Reîncărcare simplă în 15 secunde cu toner original HP⁴

Reduci întreruperile şi reîncarci cu toner în numai 15 secunde cu opţiunile de reîncărcare cu toner HP de capacitate foarte mare⁴.
     
     
O mulţime de funcţii pentru productivitate ridicată.

Lucrezi eficient cu imprimarea față-verso, alimentatorul automat de 40 de pagini, cilindrul fotosensibil pentru 50.000 de pagini şi aplicaţia HP Smart⁵ ⁶.
     
1. Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.
2. Capacitatea reală variază substanţial în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori. Capacitate medie pe baza ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Pentru pagini suplimentare imprimate este necesară reîncărcarea cu toner. Pentru detalii, consultă http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
3. Kitul de reîncărcare cu toner nu este inclus cu imprimanta; se achiziționează separat.
4. Când se utilizează în conformitate cu instrucţiunile. Durata medie de reîncărcare se bazează pe testările interne efectuate de HP.
5. Necesită descărcarea aplicaţiei HP Smart. Pentru detalii despre cerinţele locale de imprimare, consultă www.hp.com/go/mobileprinting. Anumite funcţionalităţi/programe software sunt disponibile numai în limba engleză şi diferă între aplicaţiile pentru computer şi aplicaţiile mobile. Este posibil să necesite abonament; abonamentul nu este disponibil în toate ţările. Pentru detalii, accesează HPSmart.com. Este necesar accesul la internet, care trebuie achiziţionat separat. Pentru a beneficia de funcţionalitatea completă este necesar un cont HP. Lista sistemelor de operare acceptate este disponibilă în magazinele de aplicaţii.
6. Capacitatea cilindrului fotosensibil este de aproximativ 50.000 de pagini cu o singură faţă (format Letter sau A4).Există mulţi factori care determină durata de funcţionare utilă a cilindrului, cum ar fi temperatura, umiditatea, tipul de hârtie, tipul de toner utilizat şi alte variabile. Unitatea cilindrului fotosensibil se poate înlocui la furnizorul de servicii autorizat.
 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.