Multifunctional inkjet color HP Smart Tank 790 All-in-One Printer, Light Basalt, Retea, Wireless, ADF, Duplex, A4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.563,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 57.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4WF66A

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional inkjet color HP Smart Tank 790 All-in-One Printer, Light Basalt, Retea, Wireless, ADF, Duplex, A4 de la HP

 

Creste productivitatea prin configurarea mobila, imprimarea fata-verso, interfata tactila moderna si optiunea de fax ca sa te conectezi, sa lucrezi si sa imprimi in mod intuitiv. Obtine valoare si calitate remarcabile cu pana la trei ani de cerneala originala HP inclusa in cutie.

 

Economii considerabile

Beneficiezi de cerneala inclusa in cutie pentru pana la 18.000 pagini alb-negru sau 8.000 pagini color. Cu acest sistem fara cartuse de cerneala, imprimi volume mari la un cost pe pagina extrem de scazut. Cu sistemul inovator de reumplere de la HP, conceput impotriva varsarii, reumplerea cu cerneala este curata si simpla.

 

Imprimare ecologica

Aceasta imprimanta este fabricata din imprimante reciclate si alte piese electronice: care reprezinta peste 25% din greutatea plasticului. Imprimanta cu certificat EPEAT Silver – o alegere ecologica. Contezi pe reciclarea simpla si gratuita a cartuselor prin programul HP Planet Partners.

 

O experienta de imprimare premium

Utilizezi videoclipurile de indrumare pas cu pas pentru a configura rapid imprimanta. Beneficiezi de conexiuni mai rapide si mai fiabile cu reteaua Wi-Fi® dual-band cu reparare automata. Gestioneaza simplu activitatile cu o interfata tactila moderna integrata, pentru o experienta intuitiva.

 

Solutia rapida pentru productivitate maxima

Accelerezi imprimarea documentelor cu mai multe pagini, prin imprimarea automata fata-verso. Conteaza pe un text negru intens, clar si obtine imagini in culori vibrante pentru toate imprimarile. Simplifici fluxul de lucru prin comenzile rapide din aplicatia HP Smart. Imprimi, scanezi, distribui si nu numai cu o singura atingere.

 

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.